Lees hoe je een proefversie van Creative Cloud omzet in een betaald lidmaatschap.

Een proefversie omzetten in een betaald lidmaatschap

Je proeflidmaatschap van Adobe Creative Cloud begint op de dag dat je de app installeert. Je kunt je proefversie als volgt omzetten in een betaald lidmaatschap:

1. Meld je aan bij je Adobe-account met je Adobe ID en wachtwoord.

Aanmelden bij Adobe.com

Als je al bent aangemeld, klik je op je naam in de navigatiebalk bovenaan op het scherm.

Opmerking:

Zorg dat je de Adobe ID gebruikt die je ook hebt gebruikt toen je de proefversies van de apps installeerde.

2. Klik op Lidmaatschap kiezen.

Lidmaatschap kiezen

De pagina met Creative Cloud-lidmaatschappen wordt weergegeven.

3. Kies een lidmaatschap en klik op Nu kopen.

4. Bekijk de details van het lidmaatschap en klik op Algemene voorwaarden accepteren.

5. Voer je betalingsgegevens in en klik op Doorgaan. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van je aankoop.

Video: Een proefversie van Creative Cloud omzetten in een betaald lidmaatschap

Video: Een proefversie van Creative Cloud omzetten in een betaald lidmaatschap
Adobe Customer Care

Problemen met proefversies oplossen