Je Adobe-account maken of bijwerken

Ontdek hoe je een Adobe-account kunt maken om toegang te krijgen tot allerlei Adobe-producten en -services.

Je Adobe-account maken

Je kunt eenvoudig een Adobe-account maken met behulp van je:

Een Adobe-account maken met je socialmedia-account

1. Selecteer Maak een account.

Aanmeldingsscherm om een ​​nieuw Adobe-account te maken
    Selecteer Maak een account op het aanmeldingsscherm.

2. Selecteer het gewenste socialmedia-account (Google, Facebook of Apple).

Opties om een ​​Adobe-account te maken met een socialmedia-account
    Selecteer het logo van het gewenste socialmedia-account (Google, Facebook of Apple).

Opmerking:

Als je je socialmedia-account hebt gemaakt met een telefoonnummer, moet je een e-mailadres opgeven om dit aan je Adobe-account te koppelen.

Je wordt doorgestuurd naar het aanmeldingsscherm van het geselecteerde socialmedia-account.

3. Voer de aanmeldingsgegevens van je socialmedia-account in en volg daarna de instructies op het scherm.

Een Adobe-account maken met je e-mailadres

1. Selecteer Maak een account.

Aanmeldingsscherm om een ​​nieuw Adobe-account te maken
    Selecteer Maak een account op het aanmeldingsscherm.

2. Voer je e-mailadres in en stel een wachtwoord in. Selecteer daarna Doorgaan.

Voer je e-mailadres in en stel je wachtwoord in om je aan te melden
    Stel een sterk wachtwoord in om ongeautoriseerde toegang tot je account te voorkomen.

3. Voer je gegevens in en selecteer daarna Gereed.

Voer je gegevens in om je Adobe-account te maken
    Zorg ervoor dat je de juiste gegevens invoert.

Je hebt nu een Adobe-account gemaakt. Verifieer je e-mailadres door de koppeling te volgen die je van Adobe hebt ontvangen.

Opmerking:

We raden je aan één Adobe-account te maken om al je Adobe-lidmaatschappen te beheren en te voorkomen dat je meerdere Adobe-accounts hebt.

Heb je je account gemaakt met een onjuist e-mailadres?

Opmerking:

Ben je al aangemeld met het verkeerde e-mailadres? Ontdek hoe je eenvoudig je e-mailadres kunt bijwerken.

Als je het verkeerde e-mailadres voor je Adobe-account hebt ingevoerd, krijg je mogelijk het foutbericht 'We hebben geen account met dat e-mailadres.' wanneer je je probeert aan te melden. Probeer in dat geval de volgende oplossing:

1. Selecteer Hulp bij aanmelden > Je account zoeken op het aanmeldingsscherm.

2. Selecteer Je account zoeken.

Het scherm Hulp vragen om je Adobe-account te vinden.
    Selecteer Je account zoeken als je problemen ondervindt bij het aanmelden.

3. Voer het e-mailadres of geregistreerde telefoonnummer in dat je mogelijk eerder hebt gebruikt.

We stellen een e-mailadres of telefoonnummer voor dat het meest overeenkomt met de ingevoerde gegevens.

Ben je al aangemeld met het verkeerde e-mailadres?

Als je al met een verkeerd e-mailadres bent aangemeld bij de Creative Cloud desktop-app, probeer je de volgende stappen:

1. Open de Creative Cloud desktop-app. (Selecteer het pictogram   op de Windows-taakbalk of de macOS-menubalk.)

2. Selecteer het pictogram Account rechtsboven en selecteer vervolgens Adobe-account.

Ga naar je Adobe-account door eerst het accountpictogram rechtsboven te selecteren.
    Als je vervolgens de optie Adobe-account selecteert, ga je naar je Adobe-account.

3. Selecteer Account en beveiliging naast Overzicht. Selecteer daarna Account

Selecteer Account om het e-mailadres bij te werken
    Selecteer Account in de vervolgkeuzelijst.

4. Selecteer in het gedeelte Accountgegevens en toegang de optie Wijzigen naast Primair e-mailadres (Adobe ID).

Selecteer Wijzigen om je e-mailadres bij te werken
    Wijzig je e-mailadres in het gedeelte Accountgegevens en toegang.

5. Voer je nieuwe e-mailadres in en selecteer daarna Wijzigen.

Primair e-mailadres wijzigen
    Je primaire e-mailadres wijzigen.

Meerdere Adobe-accounts beheren

Als je per ongeluk meerdere Adobe-accounts hebt gemaakt, wordt het aanbevolen je dubbele accounts te verwijderen.

Nadat je je hebt aangemeld voor een lidmaatschap, kun je dit niet meer overzetten naar een ander Adobe-account. Als je al je lidmaatschappen wilt opslaan in één account, annuleer je je lidmaatschap bij het account dat je niet wilt gebruiken. Koop vervolgens een nieuw lidmaatschap via het Adobe-account dat je wilt houden.

Tip:

Weet je niet zeker welk e-mailadres aan je lidmaatschap is gekoppeld? Meld je aan bij je account en controleer je accountgegevens.

Je e-mailadres bijwerken

Je e-mailadres wijzigen is een effectieve manier om je privacy te beschermen. Of je nu overstapt op een nieuw e-mailadres of je gegevens wilt bijwerken, je kunt eenvoudig je e-mailadres wijzigen door je aan te melden bij je Adobe-account.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?