Je accountprofiel bijwerken

Wijzig de gegevens in je accountprofiel, zoals je profielnaam, foto, e-mailadres of mobiele nummer.

Je accountgegevens of openbare profiel bijwerken

1. Breng zo nodig wijzigingen aan in je gegevens.

• Openbaar profiel: Je profielfoto, profielnaam, Adobe-schermnaam of bedrijfsnaam toevoegen of bijwerken.
    • Accountgegevens en toegang: Je accountnaam, primaire e-mailadres, mobiele telefoonnummer of secundaire e-mailadres toevoegen of bijwerken.
    • Voorkeurstalen: Je kunt maximaal drie talen toevoegen.

Opmerking:

Wanneer je voor het eerst een secundair e-mailadres toevoegt, ontvang je een verificatiekoppeling op dat e-mailadres. Selecteer de verificatiekoppeling en voer ter verificatie het wachtwoord van je Adobe-account in.

2. Selecteer Opslaan.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online