Lees hoe je je lidmaatschap verlengt of uitbreidt. Lees ook hoe je een niet-actief lidmaatschap opnieuw start.

Een lidmaatschap verlengen of uitbreiden

Voor individuele gebruikers

Lidmaatschappen worden automatisch verlengd als je betalingsgegevens up-to-date zijn. Je kunt een lidmaatschap ook verlengen met een prepaidkaart.

Betalingsgegevens bijwerken

Je kunt je betalingsgegevens en actieve lidmaatschappen online controleren in de sectie Lidmaatschappen en producten van je Adobe ID-account. Zie Je creditcard en factureringsgegevens bijwerken als je je creditcardgegevens wilt bijwerken.

Een lidmaatschap verlengen met een prepaidkaart

Je kunt een prepaidkaart gebruiken om de duur van een lidmaatschap te verlengen. De lidmaatschapsperiode van de kaart wordt toegevoegd aan je account. Als je je lidmaatschap met een creditcard hebt aangeschaft, wordt de lidmaatschapsperiode van de prepaidkaart aan je account toegevoegd en wordt de normale facturering pas weer hervat nadat de periode van de prepaidkaart is verstreken.

1. Ga naar http://creative.adobe.com/redeem en meld je aan.

2. Voer de code in die achter op de kaart staat.

Inwisselingscode invoeren

Opmerking:

Controleer of je een prepaidkaart voor het juiste lidmaatschap en de juiste regio hebt aangeschaft. Je kunt bijvoorbeeld een lidmaatschap voor een losse app niet verlengen met een prepaidkaart voor Creative Cloud. Ook kun je een prepaidkaart voor studenten en docenten alleen gebruiken om een lidmaatschap voor studenten en docenten te verlengen.

Video: Je lidmaatschap verlengen of opnieuw starten met een prepaidkaart

Video: Je lidmaatschap verlengen of opnieuw starten met een prepaidkaart
Adobe Customer Care

Zie Hulp bij inwisselingscodes voor meer informatie over inwisselingscodes.

Voor teams

Rechtstreekse aankoop

Betalingsgegevens bijwerken Als de betalingsgegevens voor je Creative Cloud-lidmaatschap voor teams up-to-date zijn, hoef je niets te doen. Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd tegen de huidige prijs.

Voorafgaand aan de verlengingsdatum van het lidmaatschap ontvangt de primaire beheerder een melding via e-mail en heeft deze de mogelijkheid om het aantal toegezegde licenties in het lidmaatschap voor teams bij te werken. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Als je de primaire beheerder bent, kun je de betalingsgegevens online bijwerken in de sectie Lidmaatschappen en producten van je Adobe ID-account.

Lidmaatschap van Creative Cloud voor teams

Adobe Value Incentive Plan (VIP)

Contact opnemen met de leverancier Neem contact op met je leverancier om je Adobe VIP-lidmaatschap te verlengen. Als je de primaire beheerder bent, kun je online zoeken naar de contactgegevens van je leverancier in de sectie Lidmaatschappen en producten van je Adobe ID-account.

Een niet-actief lidmaatschap opnieuw starten

Als je Creative Cloud-lidmaatschap is verlopen, kun je het eenvoudig opnieuw starten. Als een betaling niet kan worden uitgevoerd, worden na de vervaldatum extra betalingspogingen gedaan. Als de betaling niet kan worden uitgevoerd, wordt je Creative Cloud-account inactief en worden de betaalde functies van je account uitgeschakeld.

Een betaling voor het lidmaatschap doen

Als je een betaling hebt gemist, kun je het lidmaatschap opnieuw activeren door de betaling ervoor uit te voeren. Voor meer informatie raadpleeg je Ik heb een betaling voor mijn lidmaatschap gemist. Hoe kan ik de betaling alsnog doen?

Wil je een lidmaatschap kopen of van lidmaatschap veranderen?

Een lidmaatschap kopen

Je kunt je aanmelden met dezelfde Adobe ID en een nieuw lidmaatschap aanschaffen:

Nadat de betaling is geaccepteerd, moet je je afmelden en weer aanmelden bij Creative Cloud om je Creative Cloud-licentie opnieuw in te stellen.

Start de Creative Cloud desktop-app en klik in het menu Profiel op Afmelden. Meld je in het volgende scherm opnieuw aan met je Adobe ID en wachtwoord. Zie Aanmelden en afmelden om Creative Cloud-apps te activeren voor gedetailleerde instructies.

Selecteer Afmelden in het menu Profiel

Lidmaatschap wijzigen of upgraden

Als je je lidmaatschap wilt wijzigen, raadpleeg je Je Creative Cloud-lidmaatschap wijzigen. Je kunt je lidmaatschap ook upgraden, bijvoorbeeld van een losse app naar Creative Cloud Alle apps. Je kunt ook je Creative Cloud-opslag upgraden.