Lees hoe je je factureringsgegevens en betalingsmethode up-to-date houdt.

Creditcardgegevens of factuuradres bijwerken

1. Meld je aan bij je Adobe-account met je Adobe ID en wachtwoord.

2. Klik op Lidmaatschap beheren.

Als dezelfde creditcard aan meerdere lidmaatschappen is gekoppeld, worden alle lidmaatschappen bijgewerkt wanneer je de gegevens van de creditcard voor een van de lidmaatschappen wijzigt.

Lidmaatschap beheren

Zie je Lidmaatschap beheren niet? Neem contact met ons op.

3. Klik op Betaling beheren. Je moet je mogelijk aanmelden met je Adobe ID.

Opmerking:

Als je aankoop is gedaan via een inwisselingscode en je nog geen betalingsgegevens hebt toegevoegd, klik je op Betalingsgegevens toevoegen en ga je verder.

4. Volg deze stappen, afhankelijk van welk scherm wordt weergegeven voor jouw regio.

Venster Betalingsmethode bewerken
    Venster Betalingsmethode bewerken
    1. Voer je betalingsgegevens in.
    2. Klik op Opslaan.
    Venster Lidmaatschapsgegevens
    Venster Lidmaatschapsgegevens
    1. Klik op Betalingsgegevens bewerken.
    2. Werk je betalingsgegevens bij in het venster Mijn betalingsgegevens.
    3. Klik op Verzenden.

Kun je je creditcardgegevens niet bijwerken? Zie Waarom kan ik mijn creditcardgegevens niet bijwerken?

Wil je je adres wijzigen naar een ander land? Als je een actief lidmaatschap hebt, neem je contact met ons op om je adres te wijzigen naar een ander land.

PayPal-gegevens bijwerken

Opmerking:

Betaling via PayPal wordt niet ondersteund in Japan.

1. Meld je aan bij je Adobe-account met je Adobe ID en wachtwoord.

2. Klik op Lidmaatschap beheren.

Lidmaatschap beheren

Opmerking:

Als je Lidmaatschap beheren niet ziet onder Lidmaatschappen of als je een ander scherm ziet, neem je contact met ons op.

3. Klik op Betaling beheren.

4. Selecteer een van de volgende opties:

Opgeslagen betalingsgegevens in PayPal bewerken Hiermee kun je je bestaande PayPal-accountgegevens bewerken.

Schakelen tussen PayPal-accounts Hiermee kunt je overschakelen naar een ander PayPal-account.

PayPal-betalingsmethode bewerken

Je wordt doorverwezen naar de PayPal-site.

5. Breng de gewenste wijzigingen aan op de PayPal-site. Nadat je je wijzigingen hebt opgeslagen, keer je terug naar je Adobe-accountpagina.

6. Klik op Opslaan om de aangebrachte wijzigingen op te slaan.

Schakelen tussen een creditcard en PayPal

Opmerking:

Betaling via PayPal wordt niet ondersteund in Japan.

Betalingsgegevens bijwerken voor Creative Cloud voor ondernemingen of teams

Een ondernemingsaccount beheren

Neem contact met ons op als je je factureringsgegevens voor Creative Cloud voor ondernemingen wilt bijwerken.

Een teamaccount beheren

Meld je aan bij de Admin Console als je de betalingsgegevens voor Creative Cloud voor teams wilt wijzigen.  Zie Je teamaccount beheren voor meer informatie.

Btw-nummer of andere belastinggerelateerde gegevens wijzigen

Zie Btw-nummer bijwerken | Landen in de Europese Unie als je je btw-nummer wilt wijzigen voor een land in de Europese Unie.

Neem contact met ons op als je belastinggerelateerde gegevens wilt bijwerken voor een ander land.