Leer hoe je jouw factureringsgegevens en betalingsmethode actueel houdt.

Voordat je begint: welke accountpagina zie je?

icon

We zijn druk geweest!

We werken er hard aan om je ervaring te verbeteren. Daarom zijn bezig over te stappen op een accountpagina met een nieuw ontwerp. Om je naar de juiste inhoud te kunnen leiden, moeten we daarom eerst weten welke accountpagina je ziet.

1. Meld je aan bij je Adobe-account (gebruik het e-mailadres dat je hebt opgegeven toen je je account hebt ingesteld).

2. Klik hieronder op de pagina die overeenkomt met jouw accountpagina om naar de juiste instructies te gaan.

Creditcard of betalingsgegevens bijwerken

Creditcard bijwerken

1. Meld je aan bij je Adobe-account met je Adobe ID en wachtwoord.

2. Selecteer een van de volgende opties onder Lidmaatschappen en producten op basis van je locatie:

• Betalingsgegevens bewerken
    • Lidmaatschap beheren > Betalingsgegevens bewerken
    • Betalingsgegevens toevoegen
    edit_payment_details3

Zie je geen optie om je betalingsgegevens te bewerken? Er is mogelijk een probleem met je account. Neem contact met ons op als je je betalingsgegevens wilt bewerken.

3. Werk je creditcardgegevens bij in het pop-upvenster en klik op Opslaan.

Opmerking:

Als dezelfde creditcard aan meerdere lidmaatschappen is gekoppeld, worden alle lidmaatschappen bijgewerkt wanneer je de gegevens van de creditcard voor een van de lidmaatschappen wijzigt.

PayPal-gegevens bijwerken

1. Meld je aan bij je Adobe-account met je Adobe ID en wachtwoord.

2. Klik onder Lidmaatschappen en producten op Betalingsgegevens bewerken.

Paypal-edit-payment-details
  3. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als je de betalingsgegevens voor je huidige PayPal-account wilt bewerken, klik je op Opgeslagen betalingsgegevens in PayPal bewerken.
    • Als je wilt overschakelen naar een ander PayPal-account, klik je op Schakelen tussen PayPal-accounts.
    edit-PayPal-payment-details

Je wordt doorverwezen naar de PayPal-site.

Opmerking:

Betaling door PayPal wordt niet ondersteund in Japan.

4. Breng de gewenste wijzigingen aan op de PayPal-site. Nadat je je wijzigingen hebt opgeslagen, keer je terug naar je Adobe-accountpagina.

5. Klik op Opslaan om de aangebrachte wijzigingen op te slaan.

save_paypal_changes

Schakelen tussen een creditcard en PayPal

1. Meld je aan bij je Adobe-account met je Adobe ID en wachtwoord.

2. Selecteer onder Lidmaatschappen en producten de optie Betalingsgegevens bewerken.

Paypal-edit-payment-details

Zie je de koppeling Betalingsgegevens bewerken niet? Neem contact met ons op als je tussen betaalmethoden wilt wisselen. In landen waarin Digital River werkzaam is, de e-commercepartner Adobe, is het niet mogelijk om online wijzigingen aan te brengen.

Zie je geen optie om je betalingsgegevens te bewerken? Er is mogelijk een probleem met je account. Neem contact met ons op als je je betalingsgegevens wilt bewerken.

3. Selecteer je betaalmethode (creditcard of PayPal) in het pop-upvenster en voer vervolgens een van de volgende handelingen uit:

• PayPal naar creditcard: Als je overschakelt van PayPal naar creditcard, voer je je creditcardgegevens in.
    • Creditcard naar PayPal: Als je overschakelt van creditcard naar PayPal, klik je op Aanmelden bij PayPal en volg je de instructies op de PayPal-site. Je wordt vervolgens teruggeleid naar de Adobe-site.

PayPal naar creditcard

Schakelen van PayPal naar een creditcard
    Schakelen van PayPal naar een creditcard

Creditcard naar PayPal

Schakelen van een creditcard naar PayPal
    Schakelen van een creditcard naar PayPal

4. Klik op Opslaan om je wijzigingen op te slaan.

Opmerking:

Als dezelfde creditcard aan meerdere lidmaatschappen is gekoppeld, worden alle lidmaatschappen bijgewerkt wanneer je de gegevens van de creditcard voor een van de lidmaatschappen wijzigt.

Betalingsgegevens bijwerken voor Creative Cloud voor ondernemingen of teams

Een ondernemingsaccount beheren

Meld je aan bij de Admin Console om de factureringsgegevens voor Creative Cloud voor ondernemingen bij te werken.

Een teamaccount beheren

Neem contact met ons op als je de betalingsgegevens van Creative Cloud voor teams moet wijzigen.

Factuuradres wijzigen

Adres wijzigen binnen hetzelfde land

1. Meld je aan bij je Adobe-account met je Adobe ID en wachtwoord.

2. Selecteer een van de volgende opties onder Lidmaatschappen en producten op basis van je locatie:

• Betalingsgegevens bewerken
    • Lidmaatschap beheren > Betalingsgegevens bewerken
    • Betalingsgegevens toevoegen
    edit_payment_details3

Zie je geen optie om je factuuradres te bewerken? Er is mogelijk een probleem met je account. Neem contact met ons op als je je factuuradres wilt bewerken.

3. Werk je factuuradres bij in het pop-upvenster en klik op Opslaan.

Adres wijzigen naar een ander land

Als je een actief lidmaatschap hebt, neem je contact met ons op om je adres te wijzigen naar een ander land.

Veelgestelde vragen

Ik heb meer dan één lidmaatschap gekoppeld aan dezelfde creditcard. Moet ik de betalingsgegevens voor elk lidmaatschap afzonderlijk wijzigen?

Nee. Als dezelfde creditcard aan meerdere lidmaatschappen is gekoppeld, worden alle lidmaatschappen bijgewerkt wanneer je de gegevens van de creditcard voor een van de lidmaatschappen wijzigt.

Hoe wijzig ik mijn btw-nummer of andere belastinggerelateerde gegevens?

Zie Btw-nummer bijwerken | Landen in de Europese Unie als je je btw-nummer wilt wijzigen voor een land in de Europese Unie.

Neem contact met ons op als je belastinggerelateerde gegevens wilt bijwerken voor een ander land.

Waarom zie ik geen optie om mijn betalingsgegevens te bewerken?

Er is mogelijk een probleem met je account. Neem contact met ons op als je je betalingsgegevens wilt bewerken.