Lees hoe je je factureringsgegevens en betalingsmethode up-to-date houdt.

Creditcard of betalingsgegevens bijwerken

Creditcard bijwerken

1. Meld je aan bij je Adobe-account met je Adobe ID en wachtwoord.

2. Klik in de navigatiebalk bovenaan op Lidmaatschappen.

Klik in de navigatiebalk op Lidmaatschappen
  3. Klik op Lidmaatschap beheren.

4. Klik op Betaling beheren.

Het venster Betalingsmethode bewerken of het venster Lidmaatschapsgegevens verschijnt, afhankelijk van je land. Mogelijk moet je je aanmelden met je Adobe ID voordat je toegang krijg tot het venster Lidmaatschapsgegevens.

Venster Betalingsmethode bewerken
    Venster Betalingsmethode bewerken
    Venster Lidmaatschapsgegevens
    Venster Lidmaatschapsgegevens

Als het venster Betalingsmethode bewerken wordt weergegeven (scherm links, hierboven)

Voer je betalingsgegevens in het pop-upvenster in en klik op Opslaan.

Als het venster Lidmaatschapsgegevens wordt weergegeven (scherm rechts, hierboven)

Klik op Betalingsgegevens bewerken (aan de onderkant van het scherm). Werk je betalingsgegevens bij in het venster Mijn betalingsgegevens en klik op Verzenden.

Als je aankoop is gedaan met een inwisselingscode

Als je aankoop is gedaan via een inwisselingscode en je nog geen betalingsgegevens hebt toegevoegd, klik je op Betalingsgegevens toevoegen. Geef vervolgens je betalingsgegevens op.

Opmerking:

Als dezelfde creditcard aan meerdere lidmaatschappen is gekoppeld, worden alle lidmaatschappen bijgewerkt wanneer je de gegevens van de creditcard voor een van de lidmaatschappen wijzigt.

PayPal-gegevens bijwerken

Opmerking:

Betaling via PayPal wordt niet ondersteund in Japan.

1. Meld je aan bij je Adobe-account met je Adobe ID en wachtwoord.

2. Klik in de navigatiebalk bovenaan op Lidmaatschappen.

Klik in de navigatiebalk op Lidmaatschappen
  3. Klik op Lidmaatschap beheren.

4. Klik op Betaling beheren.

5. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Als je de betalingsgegevens voor je huidige PayPal-account wilt bewerken, klik je op Opgeslagen betalingsgegevens in PayPal bewerken.
    • Als je wilt overschakelen naar een ander PayPal-account, klik je op Schakelen tussen PayPal-accounts.
    Betalingsmethode bewerken

Je wordt doorverwezen naar de PayPal-site.

6. Breng de gewenste wijzigingen aan op de PayPal-site. Nadat je je wijzigingen hebt opgeslagen, keer je terug naar je Adobe-accountpagina.

7. Klik op Opslaan om de aangebrachte wijzigingen op te slaan.

Betalingsmethode opslaan

Schakelen tussen een creditcard en PayPal

Opmerking:

Betaling via PayPal wordt niet ondersteund in Japan.

Betalingsgegevens bijwerken voor Creative Cloud voor ondernemingen of teams

Een ondernemingsaccount beheren

Neem contact met ons op als je je factureringsgegevens voor Creative Cloud voor ondernemingen wilt bijwerken.

Een teamaccount beheren

Meld je aan bij de Admin Console als je de betalingsgegevens voor Creative Cloud voor teams wilt wijzigen.  Zie Je teamaccount beheren voor meer informatie.

Factuuradres wijzigen

Adres wijzigen binnen hetzelfde land

1. Meld je aan bij je Adobe-account met je Adobe ID en wachtwoord.

2. Klik in de navigatiebalk bovenaan op Lidmaatschappen.

Klik in de navigatiebalk op Lidmaatschappen
  3. Klik op Lidmaatschap beheren.

4. Klik op Betaling beheren.

Het pop-upvenster Betalingsmethode bewerken wordt weergegeven.

Betalingsmethode bewerken

Werk je factureringsgegevens bij in het pop-upvenster en klik op Opslaan.

Zie je het pop-upvenster Betalingsmethode bewerken niet?

Als het pop-upvenster Betalingsmethode bewerken niet verschijnt en je in plaats daarvan het scherm Lidmaatschapsgegevens ziet, klik je op Betalingsgegevens bewerken. Bewerk vervolgens je factureringsgegevens.

Als je aankoop is gedaan via een inwisselingscode en je nog geen betalingsgegevens hebt toegevoegd, klik je op Betaling toevoegen. Geef vervolgens je factureringsgegevens op.

Opmerking:

Als het pop-upvenster Betalingsmethode bewerken niet verschijnt en je in plaats daarvan het scherm Lidmaatschapsgegevens ziet, klik je op Betalingsgegevens bewerken. Bewerk vervolgens je factureringsgegevens.

Als je aankoop is gedaan via een inwisselingscode en je nog geen betalingsgegevens hebt toegevoegd, klik je op Betaling toevoegen. Geef vervolgens je factureringsgegevens op.

Adres wijzigen naar een ander land

Als je een actief lidmaatschap hebt, neem je contact met ons op om je adres te wijzigen naar een ander land.

Veelgestelde vragen

Ik heb meer dan één lidmaatschap gekoppeld aan dezelfde creditcard. Moet ik de betalingsgegevens voor elk lidmaatschap afzonderlijk wijzigen?

Nee. Als dezelfde creditcard aan meerdere lidmaatschappen is gekoppeld, worden alle lidmaatschappen bijgewerkt wanneer je de gegevens van de creditcard voor een van de lidmaatschappen wijzigt.

Hoe wijzig ik mijn btw-nummer of andere belastinggerelateerde gegevens?

Zie Btw-nummer bijwerken | Landen in de Europese Unie als je je btw-nummer wilt wijzigen voor een land in de Europese Unie.

Neem contact met ons op als je belastinggerelateerde gegevens wilt bijwerken voor een ander land.

Waarom zie ik geen optie om mijn betalingsgegevens te bewerken?

Er is mogelijk een probleem met je account. Neem contact met ons op als je je betalingsgegevens wilt bewerken.