Lees hoe je je factureringsgegevens en betaalmethode up-to-date houdt als je een Creative Cloud-lidmaatschap voor individuen hebt.

Beheer je een account voor ondernemingen of teams?

Meld je aan bij de Admin Console om de factureringsgegevens voor Creative Cloud voor ondernemingen bij te werken.

Neem contact met ons op als je de betalingsgegevens van Creative Cloud voor teams moet wijzigen.

Je creditcardgegevens bijwerken

1. Meld je aan bij je Adobe-account met je Adobe ID en wachtwoord.

2. Zoek je lidmaatschap in het gedeelte Lidmaatschappen en producten en klik op Betalingsgegevens bewerken.

Betalingsgegevens bewerken

Zie je 'Betalingsgegevens bewerken' niet?

Als je de koppeling Betalingsgegevens bewerken niet ziet onder je lidmaatschap, woon je in een land dat wordt bediend door Digital River. In deze landen is de toegang tot je betalingsgegevens net iets anders. Klik in dit geval op Lidmaatschap beheren en klik op Betalingsgegevens bewerken.

3. Werk je creditcardgegevens bij in het pop-upvenster en klik op Opslaan.

Je nieuwe betaalmethode wordt gebruikt in de volgende factureringscyclus.

Problemen oplossen

Als je de koppeling Betalingsgegevens bijwerken niet ziet, als je een leeg formulier te zien krijgt of als je niet kunt opslaan, probeer je deze stappen:

Schakelen tussen een creditcard en PayPal

Dit kan momenteel niet online worden gedaan. Als je je betaalmethode wilt wijzigen van een creditcard in PayPal of van PayPal in een creditcard, neem je contact met ons op.

Je factuuradres bijwerken

Adreswijziging binnen het land waar je momenteel woont

1. Meld je aan bij je Adobe-account met je Adobe ID en wachtwoord.

2. Klik op de navigatiebalk bovenaan op de pagina Account beheren op Communicatie.

3. Als je je telefoonnummer of adres wilt wijzigen, klik je op Bewerken.

Je telefoonnummer en adres bewerken
  4. Nadat je de wijzigingen hebt aangebracht, klik je op Opslaan in het pop-upvenster.

Adreswijziging naar een ander land

Als je een actief lidmaatschap hebt (ongeacht of je dit rechtstreeks bij Adobe hebt gekocht of via Digital River), neem je contact met ons op om het land te wijzigen dat aan je Adobe ID is gekoppeld.

Een lidmaatschap opnieuw activeren vanuit een ander land

Als je een vorig lidmaatschap opnieuw wilt activeren en naar een ander land bent verhuisd sinds je je voor het eerst hebt aangemeld, maar wel hetzelfde e-mailadres wilt gebruiken:

1. Meld je aan bij je oude account en werk dit bij met een nieuw e-mailadres, zodat het oude adres vrijkomt.

2. Maak vervolgens een nieuwe Adobe ID met je oude e-mailadres wanneer je een nieuw lidmaatschap aanschaft.