Op het deelvenster Algemeen staan opties waarmee u Adobe kunt toestaan in-product marketingberichten te tonen terwijl u werkt in het programma. U bepaalt of u deze marketingberichten binnen het product wilt ontvangen.

Opmerking:

Transactieberichten die de online services van Adobe faciliteren, kunnen niet worden uitgeschakeld.

1. Open het dialoogvenster Voorkeuren.

• (Windows) Kies Bewerken > Voorkeuren.

• (Mac OS) Kies Adobe Reader > Voorkeuren.

2. Onder Categorieën kiest u vervolgens Algemeen.

3. Selecteer in de sectie Berichten van Adobe de gewenste opties.

Berichten tonen bij starten van Adobe Acrobat Reader DC

Hiermee staat u toe dat berichten van Adobe in het Welkomstscherm verschijnen wanneer u de toepassing start zonder dat er een document is geopend. Klik op een bericht voor meer informatie over functies, updates, online services, of om een element in de toepassing te openen, zoals een taakvenster. Schakel de optie uit als u niet wilt dat er in-product marketingberichten verschijnen.

Geen berichten tonen tijdens weergave van een document

Hiermee voorkomt u dat er in-product marketingberichten van Adobe verschijnen links onder in het toepassingsvenster. Klik op de sluitknop om het bericht te sluiten. Het bericht vervaagt langzaam als u niets doet. Laat het selectievakje uitgeschakeld als u marketingberichten binnen het product wilt toestaan.