Inhoud
Eenvoudige oplossingen voor algemene Adobe ID en aanmeldingsproblemen.
Op deze pagina

Als u uw wachtwoord vergeten bent of de fout 'Adobe ID en wachtwoord komen niet overeen' krijgt, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen via e-mail of telefoon. Volg deze stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen:

Opmerking:

Zie Uw Adobe ID-account beheren voor algemene informatie over het gebruik van een Adobe ID-account.

1. Ga naar uw Adobe ID-account.

2. Klik op Wachtwoord vergeten in het venster Aanmelden.

3. Voer in het venster Wachtwoord vergeten het e-mailadres in dat aan uw Adobe ID is gekoppeld, en klik op Verzenden.

Wachtwoordwijziging aanvragen

Kunt u de tekst die verschijnt in het veld “E-mailadres” niet wissen? Klik gewoon in het veld en begin te typen.

Als u de fout 'Het opgegeven e-mailadres kan niet worden gekoppeld aan een account in ons archief' krijgt, probeert u een ander e-mailadres dat u gebruikt.

Opmerking:

Als u de e-mail van Adobe niet ziet in uw Postvak IN, controleert u uw map met spam of ongewenste berichten of raadpleegt u Verwachte e-mail van Adobe niet ontvangen.

Hebt u geen toegang tot uw e-mail? Zie Ik heb geen toegang tot e-mail.

4. Kies in het venster Wachtwoord opnieuw instellen hoe u uw wachtwoord wilt instellen, via e-mail of telefoon, en klik op Volgende.

Opties voor opnieuw instellen van wachtwoord

Als u ervoor kiest om een koppeling om het wachtwoord opnieuw in te stellen in uw Postvak IN te ontvangen, verzendt Adobe een e-mail naar het adres dat u hebt ingevoerd met instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u de e-mail van Adobe niet ziet in uw Postvak IN, controleert u uw map met spam of ongewenste berichten of raadpleegt u Verwachte e-mail van Adobe niet ontvangen. Volg de instructies in de e-mail om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Als u ervoor kiest om het wachtwoord opnieuw in te stellen via uw telefoonnummer, wordt een verificatiecode verzonden naar het opgegeven telefoonnummer.

Opmerking:

U kunt uw wachtwoord opnieuw instellen via uw telefoon als u uw telefoon hebt toegevoegd om uw account te herstellen. Raadpleeg Uw Adobe ID-account beheren voor meer informatie.

5. Voer in het venster Uw telefoon controleren de verificatiecode van zes cijfers in en klik op Volgende.

Verificatiecode ontvangen op telefoon
    6. Voer in het venster Uw wachtwoord opnieuw instellen tweemaal uw nieuwe wachtwoord in en klik op Mijn wachtwoord opnieuw instellen.

Het wachtwoord opnieuw instellen en bevestigen

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt bij het starten van een proefversie of een lidmaatschap, of bij het kopen van een Adobe-app of -service.

1. Ga naar de Aanmeldingspagina voor Adobe ID-account en probeer u aan te melden met uw primaire e-mailadres of een ander e-mailadres dat u gebruikt.

2. U kunt ook proberen uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u de fout 'Het opgegeven e-mailadres kan niet worden gekoppeld aan een account in ons archief' krijgt, probeert u een ander e-mailadres dat u gebruikt.

Tip:

Gebruik altijd hetzelfde Adobe ID. Als u meerdere Adobe ID's hebt die u wilt samenvoegen, neemt u contact met ons.

Probeer dit als u niet uw e-mailaccount kunt openen:

1. Als u het wachtwoord weet van uw Adobe ID die is gekoppeld aan het e-mailaccount waartoe u geen toegang hebt, raadpleegt u uw e-mailadres wijzigen.

2. Als u het wachtwoord niet weet van uw Adobe ID die aan het e-mailadres is gekoppeld waartoe u geen toegang hebt, neemt u contact met ons op.

U kunt meerdere Adobe ID's samenvoegen.

U moet altijd dezelfde Adobe ID (e-mailadres) gebruiken die u gebruikte toen u uw lidmaatschap startte of uw Adobe-product aanschafte.

Als u denkt dat u meerdere Adobe ID's (e-mailadressen) hebt of als u niet zeker weet welke Adobe ID is gekoppeld aan uw lidmaatschap of aangeschafte product, neemt u contact met ons op en kunnen wij ze met elkaar in overeenstemming brengen.

• Probeer een andere browser
    • Schakel cookies in uw browser in en wis de cookies en cache van uw browser. Voor instructies wordt verwezen naar de documentatie van uw browser.
    • Typ uw e-mail en wachtwoord opnieuw. Zorg dat Caps Lock en Num Lock uit staan.

Naar boven