Inhoud
Eenvoudige oplossingen voor algemene Adobe ID en aanmeldingsproblemen.
Op deze pagina

Als u uw wachtwoord bent vergeten of de fout 'Adobe ID en wachtwoord komen niet overeen' krijgt, volgt u deze stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen:

1. Ga naar uw Adobe ID-account.

2. Klik op Wachtwoord vergeten in het venster Aanmelden.

Wachtwoord vergeten
    3. Voer in het venster Wachtwoord vergeten het e-mailadres in dat aan uw Adobe ID is gekoppeld, en klik op Verzenden.

Wachtwoordwijziging aanvragen

Kunt u de tekst die verschijnt in het veld “E-mailadres” niet wissen? Klik gewoon in het veld en begin te typen.

Als u de fout 'Het opgegeven e-mailadres kan niet worden gekoppeld aan een account in ons archief' krijgt, probeert u een ander e-mailadres dat u gebruikt.

Adobe stuurt een e-mail naar het door u ingevoerde adres met instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u de e-mail van Adobe niet ziet in uw Postvak IN, controleert u uw map met spam of ongewenste berichten of raadpleegt u Verwachte e-mail van Adobe niet ontvangen.

Hebt u geen toegang tot uw e-mail? Wat u moet doen als u geen toegang hebt tot uw e-mailaccount.

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt bij het starten van een proefversie of een lidmaatschap, of bij het kopen van een Adobe-app of -service.

1. Ga naar de Aanmeldingspagina voor Adobe ID-account en probeer u aan te melden met uw primaire e-mailadres of een ander e-mailadres dat u gebruikt.

2. U kunt ook proberen uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u de fout 'Het opgegeven e-mailadres kan niet worden gekoppeld aan een account in ons archief' krijgt, probeert u een ander e-mailadres dat u gebruikt.

Tip:

Gebruik altijd hetzelfde Adobe ID. Als u meerdere Adobe ID's hebt die u wilt samenvoegen, neemt u contact met ons.

Probeer dit als u niet uw e-mailaccount kunt openen:

1. Als u het wachtwoord weet van uw Adobe ID die is gekoppeld aan het e-mailaccount waartoe u geen toegang hebt, raadpleegt u uw e-mailadres wijzigen.

2. Als u het wachtwoord niet weet van uw Adobe ID die aan het e-mailadres is gekoppeld waartoe u geen toegang hebt, neemt u contact met ons op.

U kunt meerdere Adobe-id's samenvoegen.

U moet altijd dezelfde Adobe ID (e-mailadres) gebruiken die u gebruikte toen u uw lidmaatschap startte of uw Adobe-product aanschafte.

Als u denkt dat u meerdere Adobe ID's (e-mailadressen) hebt of als u niet zeker weet welke Adobe ID is gekoppeld aan uw lidmaatschap of aangeschafte product, neemt u contact met ons op en kunnen wij ze met elkaar in overeenstemming brengen.

• Probeer een andere browser
    • Schakel cookies in uw browser in en wis de cookies en cache van uw browser. Voor instructies wordt verwezen naar de documentatie van uw browser.
    • Typ uw e-mail en wachtwoord opnieuw. Zorg dat Caps Lock en Num Lock uit staan.

Naar boven