Eenvoudige oplossingen voor algemene Adobe ID en aanmeldingsproblemen.

Wachtwoord vergeten

Als u uw wachtwoord vergeten bent of de fout 'Adobe ID en wachtwoord komen niet overeen' krijgt, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen via e-mail of telefoon. Volg deze stappen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen:

Opmerking:

Zie Uw Adobe ID-account beheren voor algemene informatie over het gebruik van een Adobe ID-account.

1. Ga naar uw Adobe ID-account.

2. Klik op Wachtwoord vergeten in het venster Aanmelden.

3. Voer in het venster Wachtwoord vergeten het e-mailadres in dat aan uw Adobe ID is gekoppeld en klik op Volgende.

Wachtwoordwijziging aanvragen

Opmerking:

Kunt u de tekst die verschijnt in het veld “E-mailadres” niet wissen? Klik gewoon in het veld en begin te typen.

Als u de fout 'Het opgegeven e-mailadres kan niet worden gekoppeld aan een account in ons archief' krijgt, probeert u een ander e-mailadres dat u gebruikt. Als u uw e-mailadres bent vergeten, neem dan contact met ons op.

4. Kies in het venster Wachtwoord opnieuw instellen hoe u uw wachtwoord wilt instellen, via e-mail of telefoon, en klik op Volgende.

Opmerking:

Als u geen telefoonnummer aan uw Adobe ID-account hebt gekoppeld, ziet u het venster Uw wachtwoord opnieuw instellen niet. In plaats daarvan wordt er een bericht verzonden naar het e-mailadres dat u in stap 3 hebt ingevoerd. Raadpleeg Uw Adobe ID-account beheren wanneer u een telefoonnummer wilt toevoegen voor accountherstel.

Opties voor opnieuw instellen van wachtwoord

Als u ervoor kiest om uw wachtwoord opnieuw in te stellen met gebruikmaking van uw e-mailadres, ontvangt u een e-mail met instructies voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord. Als u ervoor kiest om uw wachtwoord opnieuw in te stellen via uw telefoonnummer, stuurt Adobe een verificatiecode naar het opgegeven telefoonnummer.

Opmerking:

Als u de e-mail van Adobe niet ziet in uw Postvak IN, controleert u uw map met spam of ongewenste berichten of raadpleegt u Verwachte e-mail van Adobe niet ontvangen. Hebt u geen toegang tot uw e-mail? Zie Ik heb geen toegang tot e-mail.

5. Als u ervoor kiest om uw wachtwoord opnieuw in te stellen met uw telefoonnummer, voert u de verificatiecode van zes cijfers in die naar uw telefoon is verzonden en klikt u op Verifiëren.

Verificatiecode ontvangen op telefoon

Als u ervoor kiest om uw wachtwoord opnieuw in te stellen met uw e-mailadres, klikt u op de link in de e-mail die Adobe naar u heeft verzonden.

6. Voer in het venster Uw wachtwoord opnieuw instellen tweemaal uw nieuwe wachtwoord in en klik op Mijn wachtwoord opnieuw instellen.

Het wachtwoord opnieuw instellen en bevestigen

Mijn Adobe ID vergeten

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt bij het starten van een proefversie of een lidmaatschap, of bij het kopen van een Adobe-app of -service.

1. Ga naar de Aanmeldingspagina voor Adobe ID-account en probeer u aan te melden met uw primaire e-mailadres.

2. Als u de fout "Adobe ID en wachtwoord komen niet overeen" krijgt, probeert u een ander e-mailadres.

3. Als u niet zeker weet of u het verkeerde e-mailadres of het verkeerde wachtwoord hebt, probeer dan uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Als u de fout 'Het opgegeven e-mailadres kan niet worden gekoppeld aan een account in ons archief' krijgt, probeert u een ander e-mailadres dat u gebruikt. Als het e-mailadres wordt aanvaard, gaat u door met de stappen om het wachtwoord opnieuw in te stellen en toegang te krijgen tot uw account.

Opmerking:

Gebruik altijd dezelfde Adobe ID om al uw Adobe-lidmaatschappen, -abonnementen en -producten die met één account zijn gekoppeld, bijeen te houden.

Kan geen toegang krijgen tot e-mail

Probeer deze stappen als u uw e-mailaccount niet kunt openen:

1. Als u het wachtwoord weet van uw Adobe ID die is gekoppeld aan de e-mailaccount waartoe u geen toegang hebt, kunt u zich aanmelden bij uw Adobe-account en uw e-mailadres wijzigen.

2. Als u het wachtwoord niet weet van uw Adobe ID die aan het e-mailadres is gekoppeld waartoe u geen toegang hebt, neemt u contact met ons op.

Meerdere Adobe ID's

Gebruik altijd dezelfde Adobe ID (e-mailadres) wanneer u een nieuw lidmaatschap, abonnement, product of dienst van Adobe aanschaft.

Als u denkt dat u meerdere Adobe ID's hebt die zijn gekoppeld aan verschillende e-mailadressen of als u niet zeker weet welk e-mailadres is gekoppeld aan uw lidmaatschap of aangeschafte product, neemt u contact met ons op.

Kunt u zich nog steeds niet aanmelden?

• Probeer een andere browser.
  • Schakel cookies in uw browser in en wis de cookies en cache van uw browser. Voor instructies wordt verwezen naar de documentatie van uw browser.
  • Typ uw e-mail en wachtwoord opnieuw. Zorg dat Caps Lock en Num Lock uit staan.