Reader 9.3.3 installering av oppdatering mislyktes, med Feil 1328

Feil 1328: Installering av Reader-oppdatering 9.3.3 mislykkes

Når du bruker 9.3.3 Reader-oppdateringen over 9.3.2 Admin Install Point (AIP), mislykkes installasjonen og du får følgende feil:

«Feil 1348: Kunne ikke bruke oppdateringen på filen C:\Config.msi\PTxxxx.tmp. Filen har blitt endret på en annen måte, så denne oppdateringen kan ikke endre den. For mer informasjon, kontakt oppdateringsleverandøren.»

Løsning

1. Klikk Ignorer i feildialogboksen for å fortsette installasjonen.
  2. Når installasjonen er fullført, bla deg til Programfiler\Adobe\Reader 9.0\Reader\Javascripts-mappen inne i AIP og slett JSBytecodewin.bin-filen.
  3. Last ned zip-filen som inneholder den nye JSBytecodewin.bin-filen fra denne plasseringen. Pakk ut filen og kopier den til mappen over i AIP (Programfiler\Adobe\Reader 9.0\Reader\Javascripts -mappen).

Tilleggsinformasjon

Denne feilen oppstår kun under oppdatering av en Nivå 4-språkversjon av Reader 9.3.2.Fullstendige Acrobat-versjoner (Standard, Pro og Pro Extended) vil ikke påvirkes.

Nivå 4 Reader-språkene denne omgåelsen virker for er følgende:

Tsjekkisk, ungarsk, polsk, slovakisk, rumensk, ukrainsk, russisk, tyrkisk, slovensk, bulgarsk, kroatisk, estisk, latvisk, litauisk, katalansk, baskisk.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet