Bare de første få sidene av en PDF-fil med flere sider skrives ut

Acrobat og Adobe Reader 9 skriver bare ut de første få sidene av en PDF-fil med flere sider. Skriveren vil kanskje også skrive ut en Postscript-feil.

Løsning: Endre skrifttypen og ressurspolicyen til Send for hver side.

Merk: Skriverdriverne må være PostScript-aktiverte for å bruke denne fremgangsmåten.

1. Åpne Acrobat eller Acrobat Reader.
  2. Velg Fil > Skriv ut.

3. Klikk på Avansert.

Popup-vinduet som vises vil se forskjellig ut, avhengig av hvilken skriverdriver du har installert. Dersom driveren din er PostScript-aktivert, har vinduet PostScript-alternativer.

4. I PostScript-alternativer velger du Send for hver side fra popupmenyen Skrifttype og ressurspolicy.