PDF-filene vises ikke på enkelte sider Internet Explorer

PDF-filene vises ikke på enkelte sider i Internet Explorer

PDF-filene vises ikke på enkelte sider i Internet Explorer når du bruker de innebygde PDF-leserne Adobe Acrobat eller Adobe Reader.

Dette problemet er bare aktuelt om du bruker Adobe Acrobat/Reader 10.0.0, 10.0.1, 9.4.2, eller 9.4.3. I nyere oppdateringer er dette fikset.

Problemet oppstår kun i de følgende situasjonene:

• Filnavndelen av URL-banen har ikke forlengelsen ‘.pdf’ (den har for eksempel .aspx or .php). Dette er mer vanlig når du ser på et kontoutdrag eller regning fra det offentlige eller finansielle institusjoner.
  • Innholdstypehodet (mime-type) inneholder tilleggsinformasjon utover MIME-type (for eksempel, "application/pdf;charset-UTF-8," som er vanlig for nettprogrammer.

Løsninger

Gjør ett av følgende:

• For firmaet som eier serveren: Endre MIME-type til «application/pdf.»
  • For firmaet som eier serveren: Endre URL-en så den har forlengelsen «.pdf.»
  • For klienten som bruker Internet Explorer: legg til et registerelement ved å bruke Windows registerredigering slik det beskrives under:

Viktig merknad angående registerposter

Adobe anbefaler ikke å manuelt endre på Windows-registeret. Vær forsiktig om du fortsetter, og kun hvis du føler deg trygg på å redigere det. Feilaktig modifisering av Windows-registret kan føre til alvorlige ytelsesproblemer for Windows eller andre programmer. Adobes tekniske støtte kan ikke hjelpe med problemer forårsaket av modifiseringer av Windows-registret.

**Ta en sikkerhetskopi av registret før du fortsetter.

1. Velg Start > Kjør.

2. Skriv regeditog klikk OK.
  3. Finn fram til følgende plassering: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\MIME\Database\Content Type\
  4. Velg innholdstype.
  5. Velg Rediger > Ny > Nøkkel.

6. Gi et navn til nøkkelen som samsvarer med innholdstypen sendt fra serveren. Et eksempel kan være at innholdstypen fra serveren er «application/pdf;charset=UTF-8,» det er det mest vanlige. Gi nøkkelen navn etter dette: application/pdf;charset=UTF-8.

7. Velg den nye nøkkelen du akkurat ga navn til.
  8. Velg Rediger > Ny > Strengverdi.
  9. Gi den nye strengverdien navnet «AdobeMimeTreatAs».
  10. Dobbeltklikk på stringverdien som nettopp fikk navnet «AdobeMimeTreatAs».
  11. I redigeringsvinduet for strenger, skriver du inn den følgende strengverdien:

application/pdf

12. I redigeringsvinduet for strenger, klikk OK.
  13. Velg Fil > Avslutt.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet