Produktet krasjer ved bruk av Finn på Macintosh 10.9.2 (Mavericks)

Følgende problem oppstår kun når det følgende er sant:

• Macintosh 10.9.2 (Mavericks)
  • Acrobat eller Reader 11.0 til 11.0.06 (rettet i 11.0.07)
  • Finn-boksen er åpen i et dokument med ssider
  • Du navigerer over en sidegrense
Med Macintosh 10.9.2-oppdateringen krasjer både Acrobat og Reader 11.0–11.0.06 når Finn-boksen er åpen og du bruker hvilken som helst metode for å skifte fra gjeldende side. For eksempel ved å bruke rullelinjen, bokmerker eller ved å klikke på et avansert søkeresultat som er knyttet til en annen side. I dette tilfellet vil følgende feil vises:
Krasjfeil

Løsning

Velg Hjelp > Se etter oppdateringer og installer 11.0.07.