Windows-brukere: Hvis du bruker Windows, kan du se Feilsøke installasjonen av Adobe Reader | Windows.

Systemkrav for Reader på Mac OS

Sørg for at systemet ditt oppfyller minimum systemkrav for Reader.

Feilsøke nedlastingsproblemer

Hvis en av følgende feil oppstår når du prøver å koble til eller laste ned fra Adobes nettsted, prøve trinnene nedenfor.

• Ikke noe skjer.
  • Nedlastingen av en fil slutter for tidlig.
  • Noen av følgende feil oppstår:
    «Serveren returnerte utvidet informasjon».
    «En tilkoblingsfeil har avbrutt nedlastingen. Sjekk dine internettinnstillinger og klikk «Retry» (prøv på nytt).»
    «Kan ikke koble til serveren, kan ikke finne serveren.»

1. Prøv å laste ned Adobe Reader på nytt.

Prøv å laste ned Adobe Reader på nytt ved å klikke på nedlastingsknappen.

2. Kontroller at Internett-tilkoblingen er aktiv.

En ustabil internettforbindelse kan hindre deg i å laste ned fra andre nettsider. Prøv å laste ned en fil fra en annen nettside, som www.microsoft.com, www.apple.com eller www.mozilla.com. Hvis problemet vedvarer, kontakter du nettverksadministratoren, serviceavdelingen eller Internett-leverandøren. Se Løse problemer med ustabil Internett-forbindelse til Adobes webområde eller FTP-område for detaljer.

Etter at du har etablert en stabil Internett-forbindelse, prøv å laste ned filen igjen. Dersom det opprinnelige forsøket på å laste ned filen ble avbrutt, starter du nedlastingen på nytt i nettleseren.

3. Last ned når det er mindre aktivitet på Internett.

Høy aktivitet kan forstyrre internettforbindelsen. For best resultat, prøv å laste ned filer når det er mindre aktivitet (f. eks. sent om kvelden, tidlig om morgenen, eller i helgene).

5. Sørg for at JavaScript er aktivert i nettleseren.

JavaScript aktiveres eller deaktiveres med en innstilling i nettleseren. Følg instruksjonene nedenfor for din nettleser.

Apple Safari

1. Åpne innstillingene for Safari (velg Safari > Innstillinger).

2. Klikk på fanen Sikkerhet.

3. Sørg for at Aktiver JavaScript er valgt.

Aktiver JavaScript
    Sørg for at Aktiver JavaScript er valgt i fanen Sikkerhetsvalg i Safari.

4. Gå til siden Reader-nedlasting og prøv å laste ned Reader en gang til.

For trinnvise instruksjoner, se Installer Adobe Acrobat Reader DC | Mac OS.

Mozilla Firefox

JavaScript er aktivert som standard i Firefox og krever ikke ytterligere installering. Du finner mer informasjon på Mozilla Support-siden JavaScript-innstillinger og preferanser for interaktiver nettsider.

Google Chrome

1. Åpne innstillingene for Chrome (velg Chrome > Innstillinger).

2. Klikk på Vis avanserte innstillinger nederst på siden.

Klikk på Vis avanserte innstillinger
  3. Under Personvern, klikk på Innstillinger for innhold

Klikk på Innstillinger for innhold
  4. Kontroller at det er merket av for Tillat alltid nettsteder å kjøre JavaScript og klikk deretter på OK.

Velg Tillat alltid nettsteder å kjøre JavaScript
  5. Gå til siden Reader-nedlasting og prøv å laste ned Reader en gang til.

For trinnvise instruksjoner, se Installer Adobe Acrobat Reader DC | Mac OS.

Dersom du blir bedt om å angibrukernavnog passord, angi macOS-brukernavnog passord.
Hvis du ikke husker passordet, kan du se i Apple-dokumentet: https://support.apple.com/en-in/HT202860.

Angi administratorbrukernavn og -passord