Feilsøke Acrobat Reader-nedlastingen og -installasjonen på Mac OS

Windows-brukere: Hvis du bruker Windows, kan du se Feilsøke installasjonen av Adobe Reader | Windows.

Systemkrav for Reader på Mac OS

Sørg for at systemet ditt oppfyller minimum systemkrav for Reader.

Feilsøke nedlastingsproblemer

Hvis en av følgende feil oppstår når du prøver å koble til eller laste ned fra Adobes nettsted, prøve trinnene nedenfor.

• Ikke noe skjer.
  • Nedlastingen av en fil slutter for tidlig.
  • Noen av følgende feil oppstår:
    «Serveren returnerte utvidet informasjon».
    «En tilkoblingsfeil har avbrutt nedlastingen. Sjekk dine internettinnstillinger og klikk «Retry» (prøv på nytt).»
    «Kan ikke koble til serveren, kan ikke finne serveren.»

1. Prøv å laste ned Adobe Reader på nytt.

Prøv å laste ned Adobe Reader på nytt ved å klikke på nedlastingsknappen.

2. Kontroller at Internett-tilkoblingen er aktiv.

En ustabil internettforbindelse kan hindre deg i å laste ned fra andre nettsider. Prøv å laste ned en fil fra en annen nettside, som www.microsoft.com, www.apple.com eller www.mozilla.com. Hvis problemet vedvarer, kontakter du nettverksadministratoren, serviceavdelingen eller Internett-leverandøren. Se Løse problemer med ustabil Internett-forbindelse til Adobes webområde eller FTP-område for detaljer.

Etter at du har etablert en stabil Internett-forbindelse, prøv å laste ned filen igjen. Dersom det opprinnelige forsøket på å laste ned filen ble avbrutt, starter du nedlastingen på nytt i nettleseren.

3. Last ned når det er mindre aktivitet på Internett.

Høy aktivitet kan forstyrre internettforbindelsen. For best resultat, prøv å laste ned filer når det er mindre aktivitet (f. eks. sent om kvelden, tidlig om morgenen, eller i helgene).

5. Sørg for at JavaScript er aktivert i nettleseren.

JavaScript aktiveres eller deaktiveres med en innstilling i nettleseren. Følg instruksjonene nedenfor for din nettleser.

Apple Safari

1. Åpne innstillingene for Safari (velg Safari > Innstillinger).

2. Klikk på fanen Sikkerhet.

3. Sørg for at Aktiver JavaScript er valgt.

Sørg for at Aktiver JavaScript er valgt i fanen Sikkerhetsvalg i Safari.

4. Gå til siden Reader-nedlasting og prøv å laste ned Reader en gang til.

For trinnvise instruksjoner, se Installer Adobe Acrobat Reader DC | Mac OS.

Mozilla Firefox

JavaScript er aktivert som standard i Firefox og krever ikke ytterligere installering. Du finner mer informasjon på Mozilla Support-siden JavaScript-innstillinger og preferanser for interaktiver nettsider.

Google Chrome

1. Åpne innstillingene for Chrome (velg Chrome > Innstillinger).

2. Klikk på Vis avanserte innstillinger nederst på siden.

3. Under Personvern, klikk på Innstillinger for innhold

4. Kontroller at det er merket av for Tillat alltid nettsteder å kjøre JavaScript og klikk deretter på OK.

5. Gå til siden Reader-nedlasting og prøv å laste ned Reader en gang til.

For trinnvise instruksjoner, se Installer Adobe Acrobat Reader DC | Mac OS.

Dersom du blir bedt om å angi brukernavn og passord, angi macOS- brukernavn og passord.
Hvis du ikke husker passordet, kan du se i Apple-dokumentet: https://support.apple.com/en-in/HT202860.