Windows-brukere: Hvis du bruker Windows, kan du se Installere Adobe Acrobar Reader DC | Windows.

Installeringen av Adobe Reader DC er en prosess med to trinn. Først laster du ned installasjonspakken, og deretter installerer du Acrobat Reader DC fra den pakkefilen. Du behøver ikke fjerne den gamle versjonen av Reader før du installerer Acrobat Reader DC.

Systemkrav

Sørg alltid for at systemet ditt oppfyller systemkravene før du starter installasjonen.

Slik installerer du Reader på eldre operativsystemer

Du trenger Mac OS X 10.9 eller nyere for å kjøre Acrobat Reader DC. Hvis operativsystemet ditt er eldre,
kan du installere en eldre versjon av Reader. For trinnvise instruksjoner, se Installer en eldre versjon av Adobe Reader på Mac OS.

Merk:

Er du ikke sikker på hvilken versjon av Mac OS du har? Klikk på Apple-ikonet oppe i venstre hjørne av skjermen, og velg Om denne Mac-en.

Firefox: last ned og installer Acrobat Reader DC

1. Gå til nedlastingssiden for Adobe Reader og klikk på Installer nå.

Nedlastingsside for Acrobat Reader

Merk:

Du trenger Mac OS X 10.9 eller nyere for å kjøre Acrobat Reader DC. Hvis du kjører Mac OS X 10.8 eller eldre, vil Adobe Reader-nedlastingssiden se slik ut:

Adobe Reader-nedlastingssiden for eldre operativsystemer

Du kan installere en eldre versjoner av Acrobat Reader. For instruksjoner, se Installer en eldre versjon av Adobe Reader på Mac OS.

2. Når du blir spurt om du vil lagre .dmg-filen, velg Lagre Fil.

Merk:

Hvis denne dialogboksen ikke vises, kan det hende at et annet vindu blokkerer den. Prøv å flytte eventuelle andre vinduer til siden.

Velg Lagre fil
  3. Dobbeltklikk på .dmg-filen. (Hvis du ikke ser nedlastingsvinduet, kan du også velge Verktøy > Nedlastinger.)

Dobbeltklikk på .dmg-filen
  4. Dobbeltklikk på Installer Adobe Reader DC for å starte installasjonen.

Dobbeltklikk for å installere
  5. Når du blir spurt om du er sikker på at du vil åpne filen, klikker du på Åpne.

Klikk på Åpne
  6. Skriv inn macOS-navnet og passordet når du blir bedt om det.
    Hvis du ikke husker passordet, kan du se i Apple-dokumentet: https://support.apple.com/en-in/HT202860

Angi brukernavn og passord
  7. Klikk på Fullfør når du ser bekreftelsen om at installasjonen er fullført.

Klikk på Fullfør

Safari: Last ned og installer Acrobat Reader DC

1. Gå til nedlastingssiden for Adobe Reader og klikk på Installer nå.

Nedlastingsside for Acrobat Reader

Merk:

Du trenger Mac OS X 10.9 eller nyere for å kjøre Acrobat Reader DC. Hvis du kjører Mac OS X 10.8 eller eldre, vil Adobe Reader-nedlastingssiden se slik ut:

Adobe Reader-nedlastingssiden for eldre operativsystemer

Du kan installere en eldre versjoner av Acrobat Reader. For instruksjoner, se Installer en eldre versjon av Adobe Reader på Mac OS.

2. Dobbeltklikk på .dmg-filen. (Hvis du ikke ser nedlastingsvinduet i Safari, klikker du på Finder > (Brukernavn) > Nedlastinger.)

Dobbeltklikk på .dmg-filen
  3. Dobbeltklikk på Installer Adobe Reader DC for å starte installasjonen.

Dobbeltklikk for å installere
  4. Når du blir spurt om du er sikker på at du vil åpne filen, klikker du på Åpne.

Klikk på Åpne
  5. Skriv inn macOS-informasjon når du blir bedt om detbrukernavnog passord.
    Hvis du ikke husker passordet, kan du se i Apple-dokumentet: https://support.apple.com/en-in/HT202860

Angi brukernavn og passord
  6. Klikk på Fullfør når du ser bekreftelsen om at installasjonen er fullført.

Klikk på Fullfør

Chrome: last ned og installer Acrobat Reader DC

1. Gå til nedlastingssiden for Adobe Reader og klikk på Installer nå.

Nedlastingsside for Acrobat Reader

Merk:

Du trenger Mac OS X 10.9 eller nyere for å kjøre Acrobat Reader DC. Hvis du kjører Mac OS X 10.8 eller eldre, vil Adobe Reader-nedlastingssiden se slik ut:

Adobe Reader-nedlastingssiden for eldre operativsystemer

Du kan installere en eldre versjoner av Acrobat Reader. For instruksjoner, se Installer en eldre versjon av Adobe Reader på Mac OS.

2. Klikk på filen når den vises nederst i nettleservinduet. (Hvis du ikke ser filen, velger du Nedlastinger i Chrome-menyen.)

Klikk på den nedlastede filen
  3. Dobbeltklikk på Installer Adobe Reader DC for å starte installasjonen.

Dobbeltklikk for å installere
  4. Når du blir spurt om du er sikker på at du vil åpne filen, klikker du på Åpne.

Klikk på Åpne
  5. Skriv inn macOS-navnet og passordet når du blir bedt om det.
    Hvis du ikke husker passordet, kan du se i Apple-dokumentet: https://support.apple.com/en-in/HT202860.

Angi brukernavn og passord
  6. Klikk på Fullfør når du ser bekreftelsen om at installasjonen er fullført.

Klikk på Fullfør