Installer Adobe Acrobat Reader DC | Mac OS

Windows-brukere: Hvis du bruker Windows, kan du se Installere Adobe Acrobar Reader DC | Windows.

Installasjon av Adobe Acrobat Reader DC er en to-trinns prosess: Last ned installasjonspakken og installer Acrobat Reader DC fra pakkefilen. Du behøver ikke fjerne den gamle versjonen av Reader før du installerer Acrobat Reader DC.

Systemkrav

Før du installerer Acrobat Reader DC på datamaskinen, må du sørge for at datamaskinen oppfyller minimum systemkravene. Hvis du bruker MacOS Big Sur, kan du lese Big Sur-kompatibilitetsdokument for å forstå de kjente problemene.

Du trenger macOS-versjonen 10.13 eller nyere for å kjøre Acrobat Reader DC. Hvis operativsystemet ditt er eldre,
kan du installere en eldre versjon av Reader. For trinnvise instruksjoner, se Installer en eldre versjon av Adobe Reader på Mac OS.

Merk:

Er du ikke sikker på hvilken versjon av Mac OS du har? Klikk på Apple-ikonet oppe i venstre hjørne av skjermen, og velg Om denne Mac-en.

Firefox: last ned og installer Acrobat Reader DC

1. Gå til nedlastingssiden for Adobe Reader og klikk på Installer nå.

Merk:

Du trenger Mac OS X 10.9 eller nyere for å kjøre Acrobat Reader DC. Hvis du kjører Mac OS X 10.8 eller eldre, vil Adobe Reader-nedlastingssiden se slik ut:

Du kan installere en eldre versjoner av Acrobat Reader. For instruksjoner, se Installer en eldre versjon av Adobe Reader på Mac OS.

2. Når du blir spurt om du vil lagre .dmg-filen, velg Lagre Fil.

Merk:

Hvis denne dialogboksen ikke vises, kan det hende at et annet vindu blokkerer den. Prøv å flytte eventuelle andre vinduer til siden.

3. Dobbeltklikk på .dmg-filen. (Hvis du ikke ser nedlastingsvinduet, kan du også velge Verktøy > Nedlastinger.)

4. Dobbeltklikk på Installer Adobe Reader DC for å starte installasjonen.

Dobbeltklikk for å installere

5. Når du blir spurt om du er sikker på at du vil åpne filen, klikker du på Åpne.

6. Skriv inn macOS-navnet og passordet når du blir bedt om det.
    Hvis du ikke husker passordet, kan du se i Apple-dokumentet: https://support.apple.com/HT202860

7. Klikk på Fullfør når du ser bekreftelsen om at installasjonen er fullført.

Safari: Last ned og installer Acrobat Reader DC

1. Gå til nedlastingssiden for Adobe Reader og klikk på Installer nå.

Merk:

Du trenger Mac OS X 10.9 eller nyere for å kjøre Acrobat Reader DC. Hvis du kjører Mac OS X 10.8 eller eldre, vil Adobe Reader-nedlastingssiden se slik ut:

Du kan installere en eldre versjoner av Acrobat Reader. For instruksjoner, se Installer en eldre versjon av Adobe Reader på Mac OS.

2. Dobbeltklikk på .dmg-filen. (Hvis du ikke ser nedlastingsvinduet i Safari, klikker du på Finder > (Brukernavn) > Nedlastinger.)

3. Dobbeltklikk på Installer Adobe Reader DC for å starte installasjonen.

4. Når du blir spurt om du er sikker på at du vil åpne filen, klikker du på Åpne.

5. Skriv inn macOS-informasjon når du blir bedt om det brukernavn og passord.
    Hvis du ikke husker passordet,  kan du se i Apple-dokumentet: https://support.apple.com/HT202860

6. Klikk på Fullfør når du ser bekreftelsen om at installasjonen er fullført.

Chrome: last ned og installer Acrobat Reader DC

1. Gå til nedlastingssiden for Adobe Reader og klikk på Installer nå.

Merk:

Du trenger Mac OS X 10.9 eller nyere for å kjøre Acrobat Reader DC. Hvis du kjører Mac OS X 10.8 eller eldre, vil Adobe Reader-nedlastingssiden se slik ut:

Du kan installere en eldre versjoner av Acrobat Reader. For instruksjoner, se Installer en eldre versjon av Adobe Reader på Mac OS.

2. Klikk på filen når den vises nederst i nettleservinduet. (Hvis du ikke ser filen, velger du Nedlastinger i Chrome-menyen.)

3. Dobbeltklikk på Installer Adobe Reader DC for å starte installasjonen.

4. Når du blir spurt om du er sikker på at du vil åpne filen, klikker du på Åpne.

5. Skriv inn macOS-navnet og passordet når du blir bedt om det.
    Hvis du ikke husker passordet, kan du se i Apple-dokumentet: https://support.apple.com/HT202860.

6. Klikk på Fullfør når du ser bekreftelsen om at installasjonen er fullført.