«Lukk følgende programmer for å fortsette: – SafariNotificati» feil ved installering av Acrobat

Problem: Installasjonsfeilmelding

Når du installerer Acrobat Pro DC eller Acrobat XI Pro fra skrivebordsprogrammet til Creative Cloud på Mac OS X 10.9 Mavericks, dukker denne beskjeden opp: «Lukk følgende programmer for å fortsette: – SafariNotificati.»

Meldingen Lukk program

Acrobat Pro DC

Meldingen Lukk program

Acrobat XI Pro

Løsning

Installasjonen blokkeres av et program i konflikt. Kjør Activity Monitor for å stoppe det.

1. Gå til Programmer > Verktøy for å finne Activity Monitor, og start det ved å dobbeltklikke på ikonet. (Programmer-mappen er på rotnivået av harddisken.)

2. I Activity Monitor velger du prosessen, med det fulle navnet SafariNotificationAgent, og klikker på knappen øverst til venstre for å lukke den.

Aktivitetsmonitor