Følg trinnene nedenfor for å komme i gang med After Effects-programmer.

Laste ned og installere After Effects

laptop-download

Klikk på Laste ned After Effects nedenfor for å begynne å laste ned After Effects. Følg instruksjonene på skjermen for å logge på og installere. (Ikke bry deg om at siden for den kostnadsfrie prøveversjonen åpnes først. Du laster ned abonnementsversjonen når du logger på.)

Hjelp med medlemskapet ditt

Glemt Adobe ID eller passord?

Adobe ID-en din er e-postadressen du brukte den første gangen du startet en prøveversjon eller kjøpte en Adobe-app eller et medlemskap. Finne løsninger på vanlige problemer med Adobe ID og pålogging.

Hvorfor må jeg logge på for å bruke After Effects?

Du må logge på med jevne mellomrom for å validere lisensen. Månedsbaserte medlemskap krever pålogging hver 30. dag, mens årsmedlemskap krever pålogging hver 99. dag. Du må også logge på når du vil laste ned eller oppdatere After Effects. Du finner mer informasjon i Logg av og på for å aktivere eller deaktivere Creative Cloud-apper.

Kan jeg installere After Effects på en annen datamaskin?

Du kan installere After Effects og andre Creative Cloud-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere det på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Creative Cloud-apper.

Hvor finner jeg fakturaen min?

Du kan skrive ut en faktura fra kontoen din på Adobe.com. Du finner mer informasjon i Skrive ut en kvittering eller faktura.