Adobe Camera Raw, som lar deg importere og forbedre RAW-bilder, har vært et uunnværlig verktøy for profesjonelle fotografer siden det først ble utgitt i 2003. Blant programmene som støtter Adobe Camera Raw, er Photoshop, Photoshop Elements, After Effects og Bridge. I tillegg bygger Adobe Lightroom på den samme kraftige RAW-bildebehandlingsteknologien som driver Adobe Camera Raw.

Støttede kameramodeller

Du finner en fullstendig liste over alle kameraer og objektiver som Camera Raw støtter, her:

Hyppige oppdateringer gir støtte for de nyeste kameraene i tillegg til nye funksjoner som er tilgjengelige i Adobe Photoshop CC og Lightroom CC.

Camera Raw (2.3 eller nyere) støtter RAW-filer i Digital Negative (DNG), et RAW-filformat som Adobe har gjort tilgjengelig for offentligheten.

Hjelp og dokumentasjon

Hvis du vil ha støtte til feilsøking av kamera, kan du se:

Hvorfor støtter ikke Photoshop- eller Lightroom-versjonen min kameraet mitt?

Hvis du vil ha dokumentasjon om hvordan du bruker Adobe Camera Raw og DNG Converter, kan du se:

Innføring i Camera Raw
Innføring i DNG Converter

Ta det beste bildet, og gjør det enda bedre med Creative Cloud-fotoplanen. Få alle de viktigste verktøyene, inkludert Adobe Photoshop Lightroom og Photoshop for å lage utrolige bilder hver dag, overalt – enten du er nybegynner eller profesjonell. Det er alle bildene dine. Alt på ett sted.