Tegn gjengis som tomme firkanter

I Windows 10, hvis du bruker japanske 2-byte-tegn eller koreanske tegn for å opprette en pakke, blir språktegnene gjengitt som tomme firkanter i brukergrensesnittet til Creative Cloud Packager. (Se bildene nedenfor.)

Hvis du derimot bruker de samme språktegnene som språkversjonen av Windows 10, vil du ikke støte på dette problemet.

For eksempel:

På koreansk versjon av Windows 10: Koreanske språktegn gjengis korrekt, men japanske 2-byte-tegn gjengis som tofu/tomme firkanter.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å legge til relevant språkpakke for ditt operativsystem. Du finner mer informasjon ved å følge disse lenkene: