Apper-fane mangler fra Creative Cloud-skrivebordsprogrammet etter at du har oppdatert en Creative Cloud-app.

Løsning

1. Klikk på tannhjulet i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og velg Avslutt.

quit_v1
  2. Finn frem til følgende plassering

(Windows): C:/Program Files(x86)/Common Files/Adobe/OOBE/Configs/

(macOS): /Library/Application Support/Adobe/OOBE/Configs/

3. Finn filen serviceconfig.xml og kopier den til skrivebordsmappen (eller en annen plassering på datamaskinen). Åpne den kopierte filen i Notepad (Windows) eller TextEdit (macOS).

4. I filen serviceeconfig.xml endrer du verdien i Appanelet fra usann til sann.

serviceconfig
  5. Lagre og lukk serviceconfig.xml.

6. Flytt filen serviceconfig.xml til den opprinnelige plasseringen og overskriv den opprinnelige filen med denne nye filen.

7. Start systemet på nytt og start programmet Creative Cloud på nytt.

Apper-fanen er nå synlig.