Apper-fane mangler fra Creative Cloud-skrivebordsprogrammet etter at du har oppdatert en Creative Cloud-app.

Løsning

1. Klikk på tannhjulet i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og velg Avslutt.

quit_v1
  2. Finn frem til følgende plassering

(Windows): C:/Program Files(x86)/Common Files/Adobe/OOBE/Configs/

(macOS): /Library/Application Support/Adobe/OOBE/Configs/

3. Finn og åpne serviceconfig.xml-filen i Notepad (Windows) eller TextEdit (macOS).

4. I serviceeconfig.xml-filen endrer du verdien til AppsPanel fra falsk til sann.

serviceconfig
  5. Lagre og lukk serviceconfig.xml.

6. Start systemet på nytt og start programmet Creative Cloud på nytt.

Apper-fanen er nå synlig.