Adobe Export PDF

Nettleser

• Microsoft Windows 10 med Internet Explorer 11, Microsoft Edge, Firefox eller Chrome
  • Microsoft Windows 7 med Internet Explorer 11 eller nyere, Firefox eller Chrome
  • macOS X v10.12 eller nyere med Safari 11 eller nyere, Firefox eller Chrome

App for mobile enheter

Språkversjoner

Engelsk

Fransk

Tysk

Japansk

Italiensk

Spansk

Nederlandsk

Portugisisk (brasiliansk)

Svensk

Dansk

Finsk

Norsk

Adobes nettjenester er bare tilgjengelige for brukere som er 13 år eller eldre, og krever godtakelse av tilleggsvilkår og Adobes personvernpolicy. Nettjenester er ikke tilgjengelige i alle land eller på alle språk, krever kanskje brukerregistrering og kan avsluttes eller endres helt eller delvis uten varsel. Det kan påløpe tilleggsgebyrer eller abonnementsutgifter.