Teams-medlemskap gir deg tilgang til de aller nyeste skrivebordsprogrammene og verktøyene og tjenestene for samarbeid du trenger for å gjøre en god jobb.

For å få tilgang til produkter og tjenester for Creative Cloud eller Document Cloud for teams, må IT-administratoren legge deg til. Du mottar en e-postmelding når du tilordnes et produkt. Når du mottar varselet, blir du lagt til som medlem og kan begynne å bruke de tilordnede produktene.

Laste ned og installere din første applikasjon

For å komme i gang laster du ned den første applikasjonen fra nettstedet til Adobe. Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, som du skal bruke til å behandle fremtidige applikasjonsnedlastinger, blir installert samtidig.

For å finne ut hvordan du laster ned og installerer Creative Cloud-applikasjoner, kan du se Laste ned Creative Cloud-applikasjoner. For Document Cloud-applikasjoner kan du se Laste ned og installere et abonnement på Adobe Acrobat DC.

Starte og bruke applikasjoner

Med Creative Cloud-skrivebordsprogrammet kan du enkelt se alle dine Creative Cloud-applikasjoner i en kort oversikt, og du kan starte dem med ett klikk. Du kan også starte applikasjonene på samme måte som du vanligvis starter en applikasjon på datamaskinen – fra installasjonsstedet.

For å finne ut hvordan du starter Creative Cloud-applikasjoner på maskinen, kan du se Starte Creative Cloud-applikasjoner. For å bruke Document Cloud-tjenestene, kan du se Adobe Document Cloud.

Administrere Creative Cloud-applikasjoner og -tjenester

Adobe Creative Cloud-skrivebordsprogrammet er ditt sentrale sted for administrasjon av en rekke applikasjoner og tjenester som er inkludert i Creative Cloud-medlemskapet. Du kan også synkronisere og dele filer, administrere tusenvis av skrifter og åpne biblioteker med arkivbilder og designressurser.

For å finne ut hvordan du laster ned, installerer og oppdaterer applikasjoner, deler filer, administrerer skrifter, får tilgang til arkivbilder og mer, kan du se Administrere applikasjoner og tjenester.

Administrere Document Cloud-applikasjoner og -tjenester

Bruk Document Cloud-nettstedet for å få tilgang til mange av Acrobat-verktøyene du foretrekker på nettet. Opprett, organiser, del og lagre PDF-filer. Finn ut hvordan i opplæringsmaterialet Arbeide med PDF-filer på nettet.