psfix_appicon_128

Bruk Adobe Photoshop Fix for å kombinere styrken til Adobe Photosop-skrivebordsprogramvare enkelt og greit med mobilen for en kreativ, lett anvendelig fotoforbeddringsopplevelse på din iPhone, iPad eller Android-apparat. Forbedre, glattgjøre, gjøre flytende, lyse opp og andre endringer og justering på dine bilder for å få det utseendet du ønsker. I tillegg er Adobe Creative Cloud forbundet med arbeidsstrøm i Fix som åpner ubegrensede, kreative mulighter.

Generell informasjon

Hva er Adobe Photoshop Fix?

Photoshop Fix – Adobes nye mobilapplikasjon for redigering for iPhone, iPad og Android-enheter – er laget med Adobe Creative SDK og egner seg for både proffer og hobbyfotografer. Med Fix kan du gi mobilenheten din funksjoner som tidligere kun var tilgjengelig i Photoshop. Fix er et brukervennlig verktøy som handler like mye om tilkobling som redigering. Fix går fint an å bruke sammen med Adobes mobilapplikasjon Photoshop Mix for å klippe ut og sette sammen bilder. Begge applikasjonene gir deg muligheten til å sende filer til Photoshop og lagre dem i Lightroom-samlingene dine.

Hvor får jeg tak i Photoshop Fix?

Photoshop Fix kan lastes ned gratis til iPhone og iPad fra iTunes App Store. Android-brukere kan laste ned applikasjonen gratis fra Google Play.

Du finner de oppdaterte systemkravene i iTunes App Store eller Google Play.

Merk:

• Photoshop Fix er tilgjengelig på følgende språk for iOS: engelsk, fransk, tysk og japansk.
  • For Android er Photoshop Fix-applikasjonen foreløpig ikke tilgjengelig for Android-nettbrett og Chromebooks.

Hvordan gjør Photoshop Fix bruk av Adobe CreativeSync?

Med CreativeSync kan du enkelt navigere mellom flere applikasjoner på mobilenheten din i én arbeidsflyt.

Du kan enkelt veksle frem og tilbake: Photoshop Mix, Lightroom på mobilenheten og Photoshop Express til Fix og tilbake. Fix er også kompatibelt med Adobe Photoshop CC, Adobe Spark Video og Adobe Spark Page.

Hvor får jeg hjelp og støtte for Photoshop Fix?

Gå gjennom en opplæring for å komme i gang, eller gå til støtteforumet.

Bruke Adobe Photoshop Fix

Hvordan legger jeg til et bilde?

Trykk på +-ikonet på venstre side av skjermen. Du kan enten ta et bilde med et kamera eller velge et eksisterende bilde fra bl.a. kamerarullen, Creative Cloud eller Lightroom.

Kan jeg bruke Photoshop Fix til å justere bilder?

Hovedformålet med Photoshop Fix er å hjelpe deg med å retusjere bilder. Men justeringsmenyen inneholder et sett med funksjoner som du normalt ville forventet i et redigeringsprogram.

1. Åpne eller legg til et bilde i Photoshop Fix.
  2. Tapp Adjust (Juster). Verktøylinjen Adjust (Juster) vises.
  3. Trykk på Auto Fix (Autojustering) for å bruke de beste justeringsmulighetene.
  4. Du kan også velge justeringsmodusen Exposure (Eksponering), Contrast (Kontrast), Clarity (Klarhet), eller Saturation (Metning). Dra sidelengs for å justere graden.
  5. Godta endringene.

Hvordan lagrer jeg komposisjonen for bruk i Photoshop?

Du kan lagre en Photoshop Fix-komposisjon som en PSD-fil for ytterligere redigering i Photoshop CC.

• Trykk på delingsikonet og velg Send til Photoshop. Komposisjonen lastes opp til Creative Cloud og gjengis som en PSD-fil i Creative Cloud-ressursene.

Når du har fulgt denne fremgangsmåten, lastes Fix-kreasjonen automatisk som en lagdelt PSD-fil for ytterligere kreativ redigering i Photoshop CC på skrivebordet. Husk å logge på Photoshop med samme Adobe ID du brukte til å logge på Fix.

Må jeglaste ned allemineprosjekter når jegbruker Photoshop Fix?

Nei. Den nyesteoppdateringen av Photoshop Fix lar deg selektivt synkronisereprosjektertil enheten. Med selektiv synkronisering, lagrerappen bare minimum metadata som kreves for hvertprosjekt på enheten. Resten av metadata blir hentetfraskyen når det trengs. Du trengerikkelenger å manueltfrigjøreplass når du har lite lagringsplass.