scan_appicon_96

Skann alt til PDF-er av høy kvalitet med mobilenheten din. Adobe Scan-mobilappen gjør om mobilenheter til kraftige og intelligente verktøy for skanning og tekstgjenkjenning, som raskt fanger opp og konverterer papirer og whiteboards til Adobe PDF-filer av høy kvalitet, som du kan søke i, kommentere, fylle ut, signere og redigere på andre måter.

Den gratis Adobe Scan-mobilappen gjør det enkelt å ta bilder av papirer og whiteboards med mobilenheten din. Appen har automatisk tekstgjenkjenning og kunstig intelligens drevet av Adobe Sensei. Gjør om dokumenter, skjemaer, whiteboards, kvitteringer og visittkort til Adobe PDF-filer av høy kvalitet som du kan søke i, kommentere, fylle ut, signere og redigere på andre måter.

Ja. Last ned den kostnadsfrie Android- eller iOS-versjonen av mobilappen fra Google Play eller iTunes Apop Store.

Ja. Når du trykker på Lagre PDF i Adobe Scan, konverteres filen automatisk til PDF og lagres i Adobe Document Cloud-kontoen din.

Mobilappen Adobe Scan fungerer med Adobe Document Cloud, slik at du kan være tilkoblet, produktiv og samarbeide på alle enheter, uansett hvor du er.

Registrer deg for en gratis Adobe Document Cloud-konto og få følgende fordeler:

• Lagre og få tilgang til filer i Adobe Document Cloud med 2 GB gratis lagring.
  • Synkroniser filene dine til Adobe Document Cloud og få øyeblikkelig tilgang på datamaskiner, mobilenheter og nettet.
  • Du kan enkelt dele filer med andre uten å måtte håndtere rotete e-posttråder og vedlegg.

Alle PDF-er du lager i Adobe Scan, kan fylles ut og signeres i Adobe Acrobat. For å installere Adobe Acrobat for smarttelefonen eller nettbrettet ditt og fylle ut et skjema, en kontrakt eller en avtale, trykker du ganske enkelt på "Fyll ut og signer" på Nylige-fanen.

Adobe Acrobat Reader bruker skjemafeltgjenkjenning drevet av Adobe Sensei for å oppdage og foreslå felt, for eksempel navn, adresse, signatur eller avmerkingsbokser, for å gjøre utfyllingen og signeringen så rask som mulig.

Med Adobe Scan kan du skanne og importere visittkort automatisk til enhetens kontakter uten å måtte skrive dem inn. Du kan også skanne flere visittkort som en flersidig skanning, og velge de du vil importere.

1. Åpne Kontakter-appen.
  2. Velg kontaktene du vil legge til i Outlook.
  3. Velg Del kontakt (iOS) eller Del som vCard (Android), og velg deretter Outlook.
  4. Åpne vedlegget i Outlook-skrivebordsprogrammet, og velg deretter Lagre og lukk.

Ja, du kan sende kontakter du har lastet opp med Adobe Scan, på e-post fra den innebygde e-postappen ved å skrive inn navnene og velge informasjonen fra rullegardinmenyen.

Nei. Adobe Scan er en gratis, frittstående app.

Med et abonnement på Acrobat Pro DC kan du kombinere og organisere skanninger med andre dokumenter og skjemaer i én enkelt PDF-fil og eksportere skanninger til fullt redigerbare Microsoft Office-filer fra datamaskiner, mobilenheter eller nettet. Bilder og tekst fra de skannede PDF-filene blir også fullt redigerbare fra datamaskinen.

Adobe Acrobat Reader er den ledende applikasjonen for å åpne og jobbe med PDF-filer. Med denne gratisapplikasjonen kan du fylle ut, signere, kommentere, markere og søke etter tekst i PDF-filer som er opprettet med Adobe Scan.

Når du abonnerer på Adobe Export PDFAdobe PDF Pack eller Adobe Acrobat Pro DC, låser du opp premiumfunksjoner som kan brukes for å gjøre enda mer med PDF-filene.

Med et par trykk i Adobe Scan kan du åpne skanninger i Adobe Acrobat Reader der du enkelt kan notere, markere tekst og søke etter tekst i skanningene.

Når du abonnerer på Acrobat Pro DC, blir bilder og tekst fra skanningene dine fullt redigerbare på datamaskiner. Filene dine blir også tilgjengelige overalt hvor du bruker Adobe Document Cloud – på datamaskiner, mobilenheter og nettet.

Ja, du kan importere bilder av både papirdokumenter og whiteboards til Adobe Scan. Velg Bilder-ikonet på Nylige- eller Alle skanninger-fanen for Adobe Scan for å gjenkjenne og hente bilder av dokumenter og skjemaer fra biblioteket ditt automatisk.

Du kan også dele bilder fra bildebiblioteket ditt. Bare velg Del-ikonet når du ser på bildene dine, og velg Adobe Scan.

Du kan lagre det opprinnelige bildet som en JPG-fil ved å gå til Innstillinger > Valg og slå på funksjonen Lagre originaler i Bilder.

Optisk tegngjenkjenning, eller OCR, er en teknologi som gjør at du kan konvertere ulike typer dokumenter, som skannede papirdokumenter, PDF-filer eller bilder tatt med et digitalt kamera, til redigerbare og søkbare data. Adobe Scan anvender automatisk optisk tegngjenkjenning (OCR) til ditt dokument og konverterer det til en fullt redigerbar kopi av din PDF.

Ja. Adobe Scan-appen tilbyr gratis OCR.

Deaktiver automatisk tekstgjenkjenning (OCR) ved å trykke på Innstillinger > Preferanser > Kjør tekstgjenkjenning.

Ja. Endre språk ved å trykke på Innstillinger > Preferanser > Tekstgjenkjenningsspråk, og velg ditt foretrukne språk.

Netthjelpdokumentene er tilgjengelige fra enheten din så vel sim enhver nettleser. Hjelp er tilgjengelig på 19 språk.

Ja. Du kan få mer hjelp ved å stille spørsmål i forumene. Disse forumkoblingene er også tilgjengelige i appen: