scan_appicon_96

Skann alt til PDF-er av høy kvalitet med mobilenheten din. Adobe Scan-mobilappen gjør om mobilenheter til kraftige og intelligente verktøy for skanning og tekstgjenkjenning, som raskt fanger opp og konverterer bilder til søkbare Adobe PDF-filer av høy kvalitet.

Hva er mobilappen Adobe Scan?

Den gratis mobilappen Adobe Scan gjør det enkelt å ta opp og jobbe med skanninger fra hvor som helst med dine Android- og iOS-enheter. Skann dokumenter, skjemaer, kvitteringer og visittkort raskt og enkelt, og gjør bildene dine om til søkbare Adobe PDF-er av høy kvalitet.

Er mobilappen Adobe Scan gratis?

Ja. Last ned den kostnadsfrie Android- eller iOS-versjonen av mobilappen fra Google Play eller iTunes Apop Store.

Kan jeg lagre mine skanninger som PDF?

Ja. Når du trykker på Lagre PDF i Adobe Scan, konverteres filen automatisk til PDF og lagres i Adobe Document Cloud-kontoen din.

Hvordan fungerer mobilappen Adobe Scan med Adobe Document Cloud?

Mobilappen Adobe Scan fungerer med Adobe Document Cloud-tjenester slik at du kan være tilkoblet og produktiv uansett hvor du er.

Registrer deg for en gratis Adobe Document Cloud-konto og få følgende fordeler:

• Lagre og få tilgang til filer i Adobe Document Cloud med 2 GB gratis lagring.
  • Få umiddelbar tilgang til nylige filer på datamaskiner, nettet og mobilenheter.
  • Synkroniser samlingen av skanninger på datamaskiner, nettet og mobilenheter.

Kan jeg skanne og importere visittkort?

Med Adobe Scan kan du skanne og importere visittkort til kontaktene på enheten din. Nå kan du skanne flere visittkort som en flersidig skanning, og velge de du vil importere.

Hvordan legger jeg til nye kontakter i Outlook?

1. Åpne Kontakter-appen.
  2. Velg kontaktene du vil legge til i Outlook.
  3. Velg Del kontakt (iOS) eller Del som vCard (Android), og velg deretter Outlook.
  4. Åpne vedlegget i Outlook-skrivebordsprogrammet, og velg deretter Lagre og lukk.

Kan jeg sende de nye kontaktene på e-post fra telefonen min?

Ja, du kan sende kontakter du har lastet opp med Adobe Scan, på e-post fra den innebygde e-postappen ved å skrive inn navnene og velge informasjonen fra rullegardinmenyen.

Behøver jeg å kjøpe Acrobat-skrivebordsprogramvaren for å bruke mobilappen Adobe Scan?

Nei. Adobe Scan er en gratis, frittstående app.

Med et abonnement på Acrobat Pro DC kan du kombinere og organisere skanninger med andre dokumenter og skjemaer i én enkelt PDF-fil og eksportere skanninger til fullt redigerbare Microsoft Office-filer fra datamaskiner, mobilenheter eller nettet. Bilder og tekst fra PDF-filene dine blir også fullt redigerbare på datamaskiner og nettbrett.

Hva er Adobe Acrobat Reader-mobilappen, og hvordan er den relatert til Adobe Scan?

Acrobat Reader er en gratis, frittstående app som gjør at du kan søke, notere i eller merke tekst fra PDF-filer som er opprettet med Adobe Scan. Du kan også fylle ut og signere skannede skjemaer med Acrobat Reader.

Når du abonnerer på Adobe Export PDFAdobe PDF Pack eller Adobe Acrobat Pro DC, låser du opp premiumfunksjoner som kan brukes for å gjøre enda mer med PDF-filene.

Kan jeg fylle ut og signere skjemaer etter skanning?

Ja. Etter at du har skannet et skjema med Adobe Scan, kan du med ett enkelt trykk gå til Adobe Acrobat Reader for å fylle ut skjemaet.

Adobe Acrobat Reader bruker skjemafeltgjenkjenning for å oppdage og foreslå felt, for eksempel navn, adresse, signatur eller avmerkingsbokser, for å gjøre utfyllingen og signeringen så rask som mulig.

Hvordan kan jeg kommentere og redigere skanningene?

Med et par trykk i Adobe Scan kan du åpne skanninger i Adobe Acrobat Reader der du enkelt kan notere eller markere tekst i dem.

Når du abonnerer på Acrobat Pro DC, blir bilder og tekst fra skanningene dine fullt redigerbare på datamaskiner og iOS- eller Android-nettbrett. Og filene dine er tilgjengelig overalt hvor du bruker Adobe Document Cloud – på datamaskiner, mobilenheter og nettet.

Kan jeg importere bilder til Adobe Scan?

Ja, du kan importere bilder til Adobe Scan. Velg Bilder-ikonet på Nylige- eller Alle skanninger-fanen for Adobe Scan for å gjenkjenne og hente bilder av dokumenter og skjemaer fra biblioteket ditt automatisk.

Du kan også dele bilder fra bildebiblioteket ditt. Bare velg Del-ikonet når du ser på bildene dine, og velg Adobe Scan.

Hvordan lagrer jeg skanningen som en JPG-fil?

Du kan lagre det opprinnelige bildet som en JPG-fil ved å gå til Innstillinger > Valg og slå på funksjonen Lagre originaler i Bilder.

Hva er OCR?

Optisk tegngjenkjenning, eller OCR, er en teknologi som gjør at du kan konvertere ulike typer dokumenter, som skannede papirdokumenter, PDF-filer eller bilder tatt med et digitalt kamera, til redigerbare og søkbare data. Adobe Scan anvender automatisk optisk tegngjenkjenning (OCR) til ditt dokument og konverterer det til en fullt redigerbar kopi av din PDF.

Er tekstgjenkjenninngsfunksjonalitet (OCR) gratis i Adobe Scan?

Ja. Adobe Scan-appen tilbyr gratis OCR.

Hvordan kan jeg deaktivere tekstgjenkjenning?

Deaktiver automatisk tekstgjenkjenning (OCR) ved å trykke på Innstillinger > Preferanser > Kjør tekstgjenkjenning.

Kan jeg endre tekstgjenkjenningsspråket?

Ja. Endre språk ved å trykke på Innstillinger > Preferanser > Tekstgjenkjenningsspråk, og velg ditt foretrukne språk.

Finnes det hjelpedokumentasjon?

Netthjelpdokumentene er tilgjengelige fra enheten din så vel sim enhver nettleser. Hjelp er tilgjengelig på 19 språk.

Finnes det et forum der jeg kan stille spørsmål?

Ja. Du kan få mer hjelp ved å stille spørsmål i forumene. Disse forumkoblingene er også tilgjengelige i appen: