DMe | Avvikling av Photoshop Fix og Photoshop Mix for iOS og Android 2024

Her finner du alt du trenger å vite om avviklingen av støtten for Adobe Photoshop Fix og Photoshop Mix.

Funksjonene Photoshop Fix (iOS og Android) og Photoshop Mix (iOS) har blitt lagt til i Photoshop Express, der vi har satt av egne ressurser som skal sikre brukerne en best mulig opplevelse ved bilde- og videoredigering på mobil.

Vi har per i dag ingen konkrete planer om å overføre Photoshop Mix-teknologien til Photoshop Express på Android, men vi legger fortløpende til nye funksjoner og forbedringer som skal sikre at brukernes kreative behov innfris.

Ja, Photoshop Express er gratis å laste ned og gir deg tilgang til verktøy for redigering, retusjering, collager og komposisjoner – i tillegg til temaer, klistremerker, overlegg, tekst og enda mer. For brukere som er ute etter mer detaljert redigering eller vil utvide kreativiteten sin enda mer, tilbyr vi premium-funksjoner.

Frem til 4. juni 2024 kan du fortsatt bruke Photoshop Fix- og Photoshop Mix-versjoner du har lastet ned på enheten din. Etter 4. juni 2024 slutter Photoshop Fix og Photoshop Mix å fungere, og du mister tilgangen både til disse applikasjonene og til prosjektene dine. Last ned prosjektene dine til kamerarullen nå, slik at du ikke risikerer å miste arbeid du har gjort.

Adobe kommer ikke til å legge til nye funksjoner eller oppdateringer til disse applikasjonene.

Vi kommer ikke lenger til å oppdatere Photoshop Fix eller Photoshop Mix. Teknisk støtte, sikkerhetsrettinger og feilrettinger kommer ikke lenger til å være tilgjengelig. Vi anbefaler brukerne å laste ned filene sine lokalt, slik at de ikke risikerer å miste arbeid de har gjort. Brukerne kan da laste opp filene til Photoshop Express for å jobbe videre med dem der.

Flesteparten av funksjonene i Photoshop Fix og Photoshop Mix har blitt overført til Photoshop Express – Adobes komplette applikasjon for redigering av bilder og videoer på mobil.

Vi anbefaler brukerne å overføre prosjektene sine snarest mulig til sine egne enheter, slik at de ikke risikerer å miste arbeidet sitt. Photoshop Express vil ha de aller fleste av funksjonene som var tilgjengelige i Photoshop Fix og Photoshop Mix, men eksisterende prosjekter blir ikke overført. Etter 4. juni 2024 vil ikke brukerprosjekter lenger være tilgjengelige i applikasjonene eller via nettskyen.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet