Fra oktober 2017 er ikke Preview lenger tilgjengelig for nedlasting eller vedlikeholdt. I tillegg er funksjonen Device Preview fjernet fra Photoshop-versjonen som ble utgitt i oktober 2017. Hvis du har en tidligere versjon av Preview på iOS-enheten, kan du fortsette å bruke den "slik den er" med tidligere versjoner av Photoshop.

preview_appicon_128

Adobe Preview er en iOS-app som kan brukes sammen med Photoshop for å forhåndsvise design i sanntid når du redigerer dem i Photoshop. Med Preview kan du sikre at designene vises på de faktiske enhetene, akkurat slik du vil at de skal vises. Preview gir en raskere designprosess og reduserer tiden som kreves for å teste på flere skjermstørrelser.

Hvis du har et dokument med illustrasjonsbrett, forsøker Device Preview å vise riktig illustrasjonsbrett ved å sammenligne størrelsen på og plasseringen av illustrasjonsbrettet med størrelsen på den tilkoblede enheten.

device preview2

Generell informasjon

Hva er Preview og hva gjør denne appen?

Preview-appen er den raskeste metoden når du skal forhåndsvise mobil- og nettdesign nøyaktig og samtidig på flere iOS-enheter. Med Preview kan du sikre at designene vises akkurat slik du vil at de skal vises, på iOS-målenhetene.

Trenger jeg Adobe Photoshop for å bruke Preview?

Ja. Preview er en hjelpeapp for Adobe Photoshop 2015.

Trenger jeg en Creative Cloud-konto for å bruke Preview?

Du trenger et gratis eller betalt Creative Cloud-medlemskap for å bruke Preview. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du skaffe deg et gratis Creative Cloud-medlemskap.

Kan jeg laste ned Preview kostnadsfritt?

Preview er ikke lenger tilgjengelig for nedlasting fra App Store.

Hvis du tidligere har lastet ned Preview og ikke har oppdatert til oktober 2017-versjonen av Photoshop, kan du fortsette å bruke denne funksjonen med tidligere versjoner av Photoshop.

Hvor får jeg mer hjelp og kundestøtte for Adobe Preview?

Gå til hjelpesiden for Device Preview eller legg ut et spørsmål på forumene for Device Preview.

Bruke Adobe Preview

Fungerer Preview med alle versjoner av iOS?

Preview fungerer med alle enheter som støtter iOS 8 eller høyere.

• iPad Pro
  • iPhone 4s
  • iPhone 5
  • iPhone 5c
  • iPhone 5s
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPod Touch (5. generasjon)
  • iPad 2
  • iPad (3. generasjon)
  • iPad (4. generasjon)
  • iPad Air
  • iPad Air 2
  • iPad Mini
  • iPad Mini 2
  • iPad Mini 3

Er Preview tilgjengelig for Android?

Nei, Preview er ikke tilgjengelig for Android.

Hvilken versjon av Photoshop fungerer Preview med?

Preview fungerer med Photoshop 2015, som er tilgjengelig som gratis oppdatering for Creative Cloud-medlemmer.

Hvordan kobler jeg Preview til Photoshop?

Du kan koble Preview til Photoshop via en USB-tilkobling eller Wi-Fi.

Når du kobler til Photoshop første gang, krever Preview at Device Preview-panelet i Photoshop er åpent. Ved eventuelle påfølgende tilkoblinger kreves det ikke at dette panelet er åpent.

Trenger jeg en Adobe ID for å bruke Adobe Preview?

Du må logge på Creative Cloud-kontoen med en Adobe ID for å bruke Preview over Wi-Fi.

Hvor mange enheter kan jeg koble til Photoshop samtidig?

Det er ingen spesifikk grense for hvor mange enheter du kan koble til. Husk at jo flere enheter du har tilkoblet samtidig, desto større båndbredde brukes til å sende bilder, noe som kan redusere hastigheten på forhåndsvisningsprosessen.

Hvordan kobler jeg til med en USB-tilkobling?

Først må du last laste ned og installere iTunes på datamaskinen. Deretter må du kontrollere følgende før du kobler Preview til Photoshop via en USB-port:

• Preview er startet og kjører på enheten.
  • USB-kabelen er koblet til datamaskinen som kjører Photoshop.
  • Device Preview-panelet i Photoshop er åpent.

Hvordan kobler jeg til Photoshop via Wi-Fi?

Slik kobler du Preview til Photoshop via Wi-Fi:

• Logg på Adobe Preview med Creative Cloud-kontoen.
  • Kontroller at Adobe Photoshop og enheten er i samme Wi-Fi-nettverk.
  • Kontroller at Device preview-panelet i Photoshop er åpent.

Hvordan forhåndsviser jeg en mobilappdesign samtidig på to enheter?

Når du skal forhåndsvise en design samtidig på to enheter, for eksempel på en iPad og en iPhone, må du kontrollere at begge enhetene er koblet til Photoshop via Wi-Fi eller USB. Preview oppdager og viser automatisk illustrasjonsbrettene i riktig størrelse for hver enhet.

Kan jeg dra for å navigere i illustrasjonsbrettene på enheten?

Ja, du kan dra for å navigere og forhåndsvise ulike illustrasjonsbrett. Med Preview kan du bla gjennom illustrasjonsbrett basert på bredde. Hvis du for eksempel har en PSD som har illustrasjonsbrett for ulike iOS-størrelser, og du kobler til en iPhone 5, viser Preview automatisk det første iPhone 5-illustrasjonsbrettet. Du kan også velge et bestemt illustrasjonsbrett fra appens navigeringsmeny og navigere gjennom illustrasjonsbrettene som har samme bredde som det valgte.

Kan jeg dra for å navigere i lagsammensetningene på enheten?

Preview viser gjeldende aktiv lagsammensetning i Photoshop. Bruk Lagsammensetning-panelet i Photoshop for å velge hvilken lagsammensetning du vil forhåndsvise.

Kan jeg forhåndsvise designene i sanntid mens jeg redigerer dem i Photoshop?

Det er avhengig av størrelsen på Photoshop-filen og antall lag. Det kan ta noen sekunder før endringer du gjør i Photoshop, vises i Preview.

Hvilke håndbevegelser støtter Preview?

Sveip for å navigere mellom ulike illustrasjonsbrett og forhåndsvise dem på aktuelle enheter.

Knip ut for å zoome inn; knip inn for å zoome ut.

Dobbelttrykk for å bytte mellom 100 % og Full skjerm-visning.

Dra for å panorere rundt på bildet.

Kan jeg koble enheten fra Photoshop og fremdeles forhåndsvise appen?

Ja. Preview bufrer alle illustrasjonsbrettene du viste før du koblet fra.

Støtter Preview stående og liggende retning?

Ja. Preview støtter både stående og liggende design. Preview finner automatisk illustrasjonsbrettene i riktig størrelse for den retningen.