Fra oktober 2017 vil ikke Preview CC lenger være tilgjengelig for nedlasting eller støttes. I tillegg er funksjonen Device Preview fjernet fra Photoshop CC-versjonen som ble utgitt i oktober 2017. Hvis du har en tidligere versjon av Preview CC på iOS-enheten, kan du fortsette å bruke den «slik den er» med tidligere versjoner av Photoshop.

preview_appicon_128

Adobe Preview CC er en iOS-app som kan brukes sammen med Photoshop for å forhåndsvise design i sanntid når du redigerer dem i Photoshop. Med Preview CC kan du sikre at designene vises på de faktiske enhetene, akkurat slik du vil at de skal vises. Preview CC gir en raskere designprosess og reduserer tiden som kreves for å teste på flere skjermstørrelser.

Hvis du har et dokument med illustrasjonsbrett, forsøker Device Preview å vise riktig illustrasjonsbrett ved å sammenligne størrelsen på og plasseringen av illustrasjonsbrettet med størrelsen på den tilkoblede enheten.

device preview2

Generell informasjon

Hva er Preview CC og hva gjør appen?

Preview CC-appen er den raskeste metoden når du skal forhåndsvise nøyaktig og samtidig mobil- og nettdesign på flere iOS-enheter. Med Preview CC kan du sikre at designene vises akkurat slik du vil at de skal vises, på iOS-målenhetene.

Trenger jeg Adobe Photoshop for å bruke Preview CC?

Ja. Preview CC er en hjelpe for Adobe Photoshop CC 2015.

Trenger jeg en Creative Cloud-konto for å bruke Preview CC?

Du trenger et gratis eller betalt Creative Cloud-medlemskap for å bruke Preview CC. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du skaffe deg et gratis Creative Cloud-medlemskap.

Kan jeg laste ned Preview CC kostnadsfritt?

Preview CC er ikke lenger tilgjengelig for nedlasting fra App Store.

Hvis du tidligere har lastet ned Preview CC og ikke har oppdatert til oktober 2017-versjonen av Photoshop CC, kan du fortsette å bruke denne funksjonen med tidligere versjoner av Photoshop CC.

Hvor får jeg mer hjelp og kundestøtte for Adobe Preview CC?

Gå til hjelpesiden for Device Preview eller legg ut et spørsmål på forumene for Device Preview.

Bruke Adobe Preview CC

Fungerer Preview CC med alle versjoner av iOS?

Preview CC fungerer med alle enheter som støtter iOS 8 eller høyere.

• iPad Pro
  • iPhone 4s
  • iPhone 5
  • iPhone 5c
  • iPhone 5s
  • iPhone 6
  • iPhone 6 Plus
  • iPhone 6s
  • iPhone 6s Plus
  • iPod Touch (5. generasjon)
  • iPad 2
  • iPad (3. generasjon)
  • iPad (4. generasjon)
  • iPad Air
  • iPad Air 2
  • iPad Mini
  • iPad Mini 2
  • iPad Mini 3

Er Preview CC tilgjengelig for Android?

Preview CC er ikke tilgjengelig for Android.

Hvilken versjon av Photoshop fungerer Preview CC med?

Preview CC fungerer med Photoshop CC 2015, som er tilgjengelig som gratis oppdatering for Creative Cloud-medlemmer. Se Last ned Photoshop for å laste ned Photoshop CC 2015.

Hvordan kobler jeg Preview CC til Photoshop?

Du kan koble Preview CC til Photoshop via en USB-tilkobling eller Wi-Fi.

Når du kobler til Photoshop første gang, krever Preview CC at Device Preview-panelet i Photoshop er åpent. Ved eventuelle påfølgende tilkoblinger kreves det ikke at dette panelet er åpent.

Trenger jeg en Adobe ID for å bruke Adobe Preview CC?

Du må logge på Creative Cloud-kontoen med en Adobe ID for å bruke Preview CC over Wi-Fi.

Hvor mange enheter kan jeg koble til Photoshop CC samtidig?

Det er ingen spesifikk grense for hvor mange enheter du kan koble til. Husk at jo flere enheter du har tilkoblet samtidig, desto større båndbredde brukes til å sende bilder, noe som kan redusere hastigheten på forhåndsvisningsprosessen.

Hvordan kobler jeg til med en USB-tilkobling?

Først må du last laste ned og installere iTunes på datamaskinen. Deretter må du kontrollere følgende før du kobler Preview CC til Photoshop via en USB-port:

• Preview CC er startet og kjører på enheten.
  • USB-kabelen er koblet til datamaskinen som kjører Photoshop.
  • Device Preview-panelet i Photoshop er åpent.

Hvordan kobler jeg til Photoshop via Wi-Fi?

Slik kobler du Preview CC til Photoshop via Wi-Fi:

• Logg på Adobe Preview CC med Creative Cloud-kontoen.
  • Kontroller at Adobe Photoshop og enheten er i samme Wi-Fi-nettverk.
  • Kontroller at Device preview-panelet i Photoshop er åpent.

Hvordan forhåndsviser jeg en mobilappdesign samtidig på to enheter?

Når du skal forhåndsvise en design samtidig på to enheter, for eksempel på en iPad og en iPhone, må du kontrollere at begge enhetene er koblet til Photoshop via Wi-Fi eller USB. Preview CC oppdager og viser automatisk illustrasjonsbrettene i riktig størrelse for hver enhet.

Kan jeg dra for å navigere i illustrasjonsbrettene på enheten?

Ja, du kan dra for å navigere og forhåndsvise ulike illustrasjonsbrett. Med Preview CC kan du bla gjennom illustrasjonsbrett basert på bredde. Hvis du for eksempel har en PSD som har illustrasjonsbrett for ulike iOS-størrelser, og du kobler til en iPhone 5, viser Preview CC automatisk det første iPhone 5-illustrasjonsbrettet. Du kan også velge et bestemt illustrasjonsbrett fra appens navigeringsmeny og navigere gjennom illustrasjonsbrettene som har samme bredde som det valgte.

Kan jeg dra for å navigere i lagsammensetningene på enheten?

Preview CC viser gjeldende aktiv lagsammensetning i Photoshop. Bruk Lagsammensetning-panelet i Photoshop for å velge hvilken lagsammensetning du vil forhåndsvise.

Kan jeg forhåndsvise designene i sanntid mens jeg redigerer dem i Photoshop?

Det er avhengig av størrelsen på Photoshop-filen og antall lag. Det kan ta noen sekunder før endringer du gjør i Photoshop, vises i Preview CC.

Hvilke håndbevegelser støtter Preview CC?

Sveip for å navigere mellom ulike illustrasjonsbrett og forhåndsvise dem på aktuelle enheter.

Knip ut for å zoome inn; knip inn for å zoome ut.

Dobbeltapp for å bytte mellom 100 % og Full skjerm-visning.

Dra for å panorere rundt på bildet.

Kan jeg koble enheten fra Photoshop og fremdeles forhåndsvise appen?

Ja. Preview CC bufrer alle illustrasjonsbrettene du viste før du koblet fra.

Støtter Preview CC stående og liggende retning?

Ja. Preview CC støtter både stående og liggende design. Preview CC finner automatisk illustrasjonsbrettene i riktig størrelse for den retningen.