Bruk Adobe Photoshop Mix for å kombinere kraften i Adobe Photoshgop-programvaren med den praktiske mobilen for en kreativ og brukervennlig bilderedigeringsopplevelse på iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enheten eller Chromebook. Mulighet til å klippe ut bilder, blande dem og redigere bilder uten at du ødelegger noe, betyr at det opprinnelige bildet forblir uberørt. De Creative Cloud-tilkoblede arbeidsflytene i Mix åpner dessuten for ubegrensede kreative muligheter.

Generell informasjon

Adobe Photoshop Touch ble opprinnelig laget for å tilby et delsett av Photoshop-verktøy i en enkeltstående, men begrenset applikasjon. Photoshop Mix er kun ment å skulle brukes til å mikse bilder. Det har funksjoner som støtter Adobe Creative SDK-skytjenester og integrering med applikasjoner som Photoshop CC og Lightroom CC, slik at du kan gi kreativiteten enda friere tøyler.

Mix tilbyr funksjoner som tidligere bare var tilgjengelig i våre profesjonelle skrivebordsprodukter. Den brukervennlige applikasjonen er laget med det nye Creative SDK-et og handler like mye om tilkobling som redigering.

Photoshop Mix er tilgjengelig for iPad, iPad Pro, iPhone, Android-enheter og Chromebook og kan lastes ned gratis fra iTunes App Store og Google Play.

Photoshop Mix for iOS er tilgjengelig på følgende språk: engelsk, fransk, tysk, japansk, italiensk, spansk, portugisisk (Brasil), polsk, russisk, koreansk, forenklet kinesisk, tradisjonell kinesisk, svensk, tyrkisk, dansk, nederlandsk, finsk, norsk og tsjekkisk.

For Android er applikasjonen tilgjengelig på følgende språk: engelsk, fransk, tysk og japansk.

Gå til Photoshop Mix-siden i iTunes App Store eller Google Play hvis du vil se oppdaterte systemkrav.

Med CreativeSync kan du enkelt navigere mellom flere applikasjoner på mobilenheten din i én arbeidsflyt.

I Photoshop Mix kan du enkelt flytte arbeid frem og tilbake mellom den nye Photoshop Fix-applikasjonen, Lightroom for mobile, Comp og Sketch. Mix er også kompatibel med Adobe Spark Video og Adobe Spark Page.

Hvis du vil vite mer om Photoshop Mix, kan du gå til produktsiden for Adobe Photoshop Mix.

Gå gjennom en opplæring for å komme i gang, eller gå til støtteforumet.

Se en omfattende opplæring om hvordan du Kommer i gang med Photoshop Mix.

Bruke Adobe Photoshop Mix

Tapp +-ikonet på venstre side av skjermen. Du kan enten ta et bilde med et kamera eller velge et eksisterende bilde fra bl.a. kamerarullen, Creative Cloud eller Lightroom.

Hovedfunksjonen til Photoshop Mix er å klippe ut og sette sammen bilder. Men justeringsmenyen inneholder et sett med funksjoner som du vanligvis ville forventet i et redigeringsprogram.

1. Åpne eller legg til et bilde i Photoshop Mix.
  2. Tapp Adjust (Juster). Verktøylinjen Adjust (Juster) vises.
  3. Trykk på Auto Fix (Autojustering) for å bruke de beste justeringsmulighetene.
  4. Du kan også velge justeringsmodusen Exposure (Eksponering), Contrast (Kontrast), Clarity (Klarhet) eller Saturation (Metning). Dra sidelengs for å justere graden.
  5. Godta endringene.

Adobe Photoshop Mix inneholder flere forhåndsdefinerte filtre som kalles Looks (Utseender). Bruk et Look på et komplett bilde eller et lag eller bruk et selektivt Look på en del av et bilde. Slik bruker du et generelt Look:

1. Tapp Looks (Utseender).
  2. Tapp for å velge og forhåndsvise en stil.
  3. Trykk på Accept (Godta) for å bruke Look-et.

Adobe Photoshop Mix inneholder flere forhåndsdefinerte filtre som kalles Looks (Utseender). Du kan bruke en stil på hele bildet eller deler av bildet. Gjør følgende for å bruke en stil på deler av bildet eller laget:

1. Velg et lag, og tapp Looks (Utseender).
  2. Tapp for å velge og forhåndsvise en stil.
  3. Tapp et merkeverktøy, og mal over et område av bildet eller laget. Stilen brukes på det merkede området.
  4. Trykk på Accept (Godta) for å bruke Look-et.

Du kan klippe ut deler av et bilde for å isolere delene du trenger. Det kan for eksempel hende at du vil isolere objektet fra bakgrunnen.

1. Velg et bilde eller et lag.
  2. Tapp Cut Out (Klipp ut).
  3. Bruke merkeverktøyene til å merke området som skal isoleres eller klippes ut. Resten av bildet maskeres.
  4. Godta endringene for å klippe ut objektet.

1. Åpne et bilde eller en komposisjon.
  2. Tapp Crop (Beskjær).
  3. Velg en beskjæringstype, og dra beskjæringshåndtakene.
  4. Tapp Accept (Godta).

Photoshop Mix gir tilgang til Content-Aware Fill (Innholdstilpasset fyll), drevet av Creative Cloud. Du kan bruke Content-Aware Fill (Innholdstilpasset fyll) til å flytte uønskede objekter fra et bilde. Når du bruker denne funksjonen, lastes bildet opp til Creative Cloud for behandling, og resultatet returneres til enheten din.

1. Åpne et bilde og tapp More Edits (Flere redigeringer), og tapp deretter Content-Aware Fill (Innholdstilpasset fyll).
  2. Bruk et merkeverktøy til merke de uønskede objektene eller områdene med.
  3. Tapp Fill (Fyll)

Bildet lastes opp til Creative Cloud, og resultatet vises.

Noen ganger rister kameraet når et bilde blir tatt, og det er kanskje ikke aktuelt å ta et nytt bilde. Shake Reduction (Ristereduksjon), som drives av Creative Cloud, kan bidra til å redusere uklarhet forårsaket av kameraristing.

1. Åpne et bilde, tapp More Edits (Flere redigeringer), og tapp deretter Shake Reduction (Ristereduksjon). Ressursen lastes opp til Creative Cloud.
  2. Velg en gjengivelse, og tapp Accept (Godta).

Noen ganger kan objekter se skjeve ut på bildet på grunn av perspektivfortegning. Upright, som drives av Creative Cloud, fjerner fortegninger som skyldes perspektiv eller kameralinser.

1. Åpne et bilde, tapp More Edits (Flere redigeringer), og tapp deretter Upright. Ressursen lastes opp til Creative Cloud.
  2. Velg en gjengivelse, og tapp Accept (Godta).

Du kan lagre en Photoshop Mix-komposisjon som en PSD-fil for ytterligere redigering i Photoshop CC.

Trykk på delingsikonet og velg Send to Photoshop (Send til Photoshop).

Komposisjonen lastes opp til Creative Cloud og gjengis som en PSD-fil i Creative Cloud-ressursene.

Når du har fulgt denne fremgangsmåten, lastes Mix-kreasjonen automatisk som en lagdelt PSD-fil for ytterligere kreativ redigering i Photoshop CC på skrivebordet. Husk å logge på Photoshop CC med samme Adobe ID som du brukt til å logge på Photoshop Mix.

Nei. Den nyesteoppdateringen av Photoshop Mix lar deg selektivt synkronisereprosjektertil enheten. Med selektiv synkronisering, lagrerappen bare minimum metadata som kreves for hvertprosjekt på enheten. Resten av metadata blir hentetfraskyen når det trengs. Du trengerikkelenger å manueltfrigjøreplass når du har lite lagringsplass.