Adobe fortsetter å fokusere på å utvikle innovative apper med enestående teknologi for mobile enheter, og i den forbindelse avvikler vi Photo Editor fra Aviary. Fra 10. desember 2018 blir Photo Editor fra Aviary ikke lenger tilgjengelig for nedlasting fra Google Play Store og App Store.

Hvis du er en eksisterende Aviary-bruker, kan du fortsette å bruke appen som før. Det vil imidlertid ikke komme flere oppdateringer eller tilbys teknisk støtte for appen.

For å sikre en myk overgang anbefaler vi deg å prøve våre flaggskipprodukter, for eksempel Adobe Spark Post og Photoshop Express.

Adobe Spark Post: Flere Aviary-brukere har allerede tatt Adobe Spark Post inn i arbeidsflyten for å lage effektfull grafikk raskt. Adobe Spark Post er en gratis app for nett og mobil som brukes til å lage grafikk i noen få enkle trinn. Appen er perfekt for markedsførere på sosiale medier og studenter. Du kan velge blant tusenvis av gratis maler, bilder og symboler, eller lage dine egne og publisere dem øyeblikkelig på sosiale medier. Du finner mer informasjon under Spark Post.

Adobe Photoshop Express: Aviary-brukere liker å jobbe med Photoshop Express, ettersom appen har morsomme bilderedigeringsfunksjoner slik som kunstneriske collager, filtre og delingsalternativer. Du kan også raskt korrigere bildene dine ved å fjerne feil, åpne et lukket øye, få riktig perspektiv og mer. Denne appen er tilgjengelig i Google Play Store, App Store og Microsoft Store. Du finner mer informasjon under Bruke Photoshop Express.

Vanlige spørsmål

Adobe har flere apper i mobilapp-butikkene som dekker behovene til Aviary-brukerne. Disse appene inkluderer Adobe Spark Post og Photoshop Express. Vi har besluttet å redusere produkttilbudet vårt rundt disse appene som har store likhetstrekk med Spark- og Photoshop-produktserien.

Den offisielle støtten for eksisterende Aviary-brukere avvikles 10. desember 2018.

Hvis du er en eksisterende Aviary-bruker, anbefaler vi at du går over til Adobe Spark Post for mobil eller nett og Photoshop Express for mobile enheter. Begge disse appene er tilgjengelige gratis i Google Play Store og App Store.

Aviary kan brukes hvis du allerede har lastet den ned. Den offisielle støtten for appen videreføres imidlertid bare i en begrenset periode. Du vil få se en permanent melding i appen om de kommende endringene. Vi oppfordrer deg til å laste ned og bruke Adobe Spark Post eller Photoshop Express for å utforske flere kreative muligheter på mobile enheter.

Hvis du har flere spørsmål om Aviary, kan du kontakte support@aviary.com.