Finn kompatibilitetsinformasjon for plugin-moduler fra Nik og hvordan du løser krasj på plugin-moduler i Photoshop.

Nik-filtre krasjer på macOS High Sierra

Photoshop krasjer når plugin-moduler for Nik brukes på MacOS 10.13 (High Sierra).

Løsning:

Sett innstillingene for Nik-plugin-modulen til «Etter at du har klikket på OK» for å "bruke den filtrerte effekten på det gjeldende laget»

NikSettings

Nik-plugin-modul krasjer på macOS 10.12

Photoshop krasjer med Nik Viveza installert på macOS 10.12 (Sierra).

Løsning:

Installer de nyeste macOS-oppdateringene for å bruke macOS 10.12.4 eller nyere.

Ekstra kompatibilitetsinformasjon

Google verken støtter eller oppdaterer plugin-moduler for Nik for gjeldende versjoner av Photoshop på gjeldende operativsystemer og maskinvare.

Kunder kan oppleve inkompatibilitet (inkludert frysing og krasj) med plugin-moduler fra Nik. Vi anbefaler å avinstallere problematiske plugin-moduler.

For hjelp med feilsøking av plugin-moduler, se Feilsøke plugin-moduler i Photoshop.