Lær om pluginer og utvidelser – tilleggsprogramvare som forbedrer funksjonaliteten i Photoshop.

Merk:

Gå til Feilsøke pluginer i Photoshop for å feilsøke problemer med pluginene i Photoshop.

Finne pluginer og utvidelser i Photoshop

Nettstedet for Adobe-tillegg har hundrevis av pluginer og utvidelser fra Adobe og tredjeparts utviklere av Adobe-produkter. Nettsiden har Photoshop-tillegg (både betalbare og gratis) som kan hjelpe deg å lage spesialeffekter på bilder, lage en mer effektiv arbeidsflyt og benytte mange andre praktiske verktøy.

1. Til venstre på nettstedet for Adobe-tillegg velger du Photoshop fra listen over programmer for å bare vise Photoshop-tilleggene.

Siden for Adobe-tillegg

Merk:

Hvis du vil laste ned og installere tillegg fra nettstedet for Creative Cloud-tillegg, trenger du skrivebordsprogrammet til Adobe Creative Cloud.

2. Klikk på et tillegg for å få spesifikk produktinformasjon, forhåndsvisninger, vurderinger og anmeldelser samt ytterligere informasjon om nedlasting og installering.

Tilleggsproduktinformasjon

Merk:

I opplæringsvideoen Bruke Adobe-tillegg til å finne pluginer og utvidelser får du en detaljert oversikt over hvordan du bruker nettstedet for Adobe-tillegg.

Administrere pluginer og utvidelser i Photoshop

Du kan bruke Extension Manager til å vise, installere og fjerne Photoshop-tillegg. Lær mer om administrasjon av alle Adobe-tillegg i Extension Manager CC-referanse.

Merk:

Versjonen av Extension Manager må være den samme som versjonen av Photoshop.

Extension Manager

Merk:

I Photoshop CC 2015 kan du ikke lenger installere tillegg direkte med Extension Manager. Du må i stedet bruke skrivebordsprogrammet Creative Cloud.

Merk:

Hvis du ikke allerede har installert Extension Manager CC, klikker du på Hjelp > Administrere utvidelser i Photoshop for å laste ned og installere Extension Manager automatisk. Du kan også laste den ned manuelt her.

Kontroller kompatibiliteten av eldre pluginer og utvidelser i Photoshop

Har du en favorittplugin fra en eldre versjon av Photoshop som du gjerne vil bruke i Photoshop CC? Se om det finnes en oppdatert versjon på siden for Adobe-tillegg (eller nettstedet til tredjepartsutvikleren av pluginer).

Merk:

Du finner mer informasjon om eldre pluginer i Nedlastbart innhold (pluginer).