Kunne ikke laste ned Adobe Stock-bilder

Merk:

Hvis du vil ha generell informasjon om hvordan du bruker Adobe Stock-ressurser, leser du Bruke Adobe Stocks nettsted.

Løsning: Last ned ressursen fra Lisenshistorikk-siden

1. Besøk Adobe Stock-siden og logg på med Adobe-ID og passord.

2. Klikk på navnet ditt og velg Lisenshistorikk øverst til høyre på skjermen.Lisenshistorikksiden viser listen over Adobe Stock-ressurser du har kjøpt.

3. Klikk på ID-nummeret til høyre for bildet du vil laste ned.

4. Klikk på pil ned () ved siden av Lagre til mitt bibliotek.

5. Klikk på Last ned.

Kb2

Andre løsninger

Hvis problemet fortsetter, kan du prøve én eller flere av disse løsningene:

• Sjekk at en pop-up-blokkering ikke blokkerer nedlastingssiden.
  • Sørg for at nettleseren din godtar informasjonskapsler, og at brannmuren din ikke blokkerer utgående informasjon.
  • Logg av Adobe Stock, logg på igjen, og prøv deretter å laste ned ressursen på nytt.
  • Prøv å laste ned bildet i en annen nettleser.
  • Tøm bufferen i webleseren og slett historikken.