Feilsøking og hjelp

Last ned og installer

Hvordan laster jeg ned og installerer eLearnings Suite?

eLearning Suite er ikke tilgjengelig for kjøp i de fleste land. Adobe Captivate 9 er Adobes beste e-læringsløsning. Lær om de ulike kjøpsalternativene for Captivate.

Hvorfor lastes ikke eLearning Suite ned?

Finn løsninger på feilen, «Kan ikke åpne den nedlastede filen» i denne artikkelen. For å løse andre nedlastingsproblemer med eLearning Suite se denne last ned feilsøkingsveiledning.

Hvordan henter jeg Adobe-ID og passord?

Les disse enkle løsningene på vanlige problemer med innlogging og Adobe-ID for å gjenskaffe tilgangen til kontoen din.

Kan jeg installere eLearning Suite på en annen datamaskin?

Du kan installere eLearning Suite-apper på opptil to datamaskiner. Hvis du vil installere en eLearning Suite-app på en tredje maskin, må du først deaktivere det på en av de to andre maskinene. Lær mer om hvordan du aktiverer og deaktiverer Adobe-apper.

Hvordan endrer jeg passordet?

Logg på Adobe-kontoen din med gjeldende Adobe-ID og tilhørende passord. Derfra klikker du på fanen Sikkerhet og personvern og deretter på Endre under Passord. Du finner mer informasjon om endring av passord og annen kontoinformasjon ved å lese Administrere Adobe ID-kontoen.

Vanlige spørsmål

Hvordan kommer jeg i gang?

Lær om eLearning Suite-appene og viktig arbeidsflyt i Kom i gang med Adobe eLearning Suite.

Hvor kan jeg finne feilsøkingshjelp?

Se Vanlige problemer | Adobe eLearning Suite 6 for informasjon om kjente problemer og feilsøkingstips.

Kan jeg få et tekst til tale-konverteringsprogram for andre språk?

Ja. Hvis du oppgraderer til Adobe Captivate 5 eller nyere, får du ekstra stemmer på tysk, fransk og britisk engelsk. Du kan også bruke stemmer installert med operativsystemet. Se Tekst til tale-konvertering for ulike språk.