Få svar på vanlige spørsmål om å kjøpe Adobe-produkter, betalinger, laste ned produkter, ordresporing og å returnere eller avbryte en ordre.

Du kan kjøpe Adobe-produkter fra Adobe Store eller fra en forhandler. I denne artikkelen kan du lære hvordan du kjøper produkter fra Adobe Store og få informasjon om nedlastinger, serienumre, betalinger, ordresporing og returer eller bytter.

Volumlisensspørsmål?

Besøk Adobe Buying Programs-nettsiden.

Utdanningskunde?

Se Opplæring-FAQ for kjøpsalternativer og kvalifiseringskrav.

Mest populære medlemskapsspørsmål: Creative Cloud, Acrobat DC og Stock

Hvordan kan jeg oppdatere kredittkortinformasjonen min?

Hvordan kan jeg bekrefte at kjøpet eller betalingen min gikk gjennom?

1. Logg på dinAdobe ID-konto med Adobe og tilhørende passord.

Merk:

Adobe ID-en er e-postadressen du benyttet den første gangen du kjøpte et produkt eller en tjeneste fra Adobe. Hvis du har glemt Adobe ID-en eller passordet, ser du Feilsøking av Adobe ID-konto og pålogging.

2. Klikk på fanen Abonnementer og deretter på Ordrehistorikk til venstre på siden.

3. Klikk på ordrenummeret for medlemskapsabonnementet ditt.

Ordrehistorikk tom?

I noen land lagres ordreinformasjon på et annet sted. Hvis Ordrehistorikk viser at du ikke har noen ordrer, klikker du på koblingen på siden Ordrehistorikk. Deretter velger du Vis transaksjonshistorikk.

4. Vis betalingshistorikken din under Faktureringshistorikk.

Merk:

Det kan ta inntil 24 timer før en betaling legges til på kontoen din.

Hvordan skriver jeg ut en kvittering for kjøpet?

Du finner kvitteringen din under Abonnementer, Ordrehistorikk på siden Adobe-kontoer. Hvis du vil ha detaljerte instruksjoner, ser du Finn og skriv ut Creative Cloud-fakturaen.

Hvordan slår jeg av automatisk fornyelse?

Du kan ikke slå av automatisk fornyelse. Hvis du ikke lenger vil være medlem, kan du bare avslutte medlemskapet. Du vil ha tilgang til slutten av den nåværende faktureringsperioden.

Hvordan foretar jeg en betaling/betaler jeg regningen min?

Hvis du får melding om at vi ikke kunne behandle betalingen din, oppdaterer du betalingsdetaljene som er tilknyttet medlemskapet ditt. Se Oppdater kredittkort- og betalingsinformasjonen din. Vi vil gjøre flere betalingsforsøk i løpet av 30 dager.

Slik kjøper du Adobe-produkter

Hvor kan jeg kjøpe Adobe-produkter?

Du kan kjøpe Adobe-produkter direkte fra Adobe Store eller fra en forhandler (som f.eks. en detaljhandel).

På grunn av MVA-reguleringer kan kunder på følgende steder ikke bestille fra Adobe Store: Kanariøyene, Kanaløyene, Færøyene, Helgoland, Liechtenstein, Madeira, Monaco og Det franske oversjøiske departementer.

Merk:

Adobe anbefaler at du bruker Microsoft Internet Explorer 10 eller nyere, Apple Safari 7 eller nyere, Mozilla Firefox 4 eller nyere eller Google Chrome for å bestille fra Adobe Store.

1. Velg produktene du vil kjøpe

Merk:

Hvis du ikke ser produktet du vil kjøpe, kan du prøve å velge et annet alternativ fra menyen over produktlisten.

2. Klikk på Last ned prøveversjon eller Kjøp nå.

Klikk på Bli med eller Kjøp
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre kjøpet. Du må opprette (eller logge på) en Adobe ID-konto før du kan fullføre kjøpet.

Merk:

Trenger du hjelp med Adobe ID? Se Administrere Adobe ID-kontoen og Feilsøking av Adobe ID-konto og pålogging.

Hvordan kjøper jeg elev- og lærerversjonene?

Hvis du er en student eller ansatt ved en godkjent utdanningsinstitusjon og ønsker å kjøpe et Adobe-produkt med rabatt, sjekker du informasjon om valgbarhet på en av disse sidene:

Merk:

Hvis du vil ha mer informasjon om kjøpeprogrammet for utdanning, ser du Vanlige spørsmål om utdanning.

Hvordan kjøper jeg en lisensiert kopi av prøveversjonen?

Du kan konvertere en prøveversjon av en enkeltbrukerversjon av et Adobe-produkt til en fullstendig lisensiert utgave. Se ett av følgende dokumenter for mer informasjon:

Jeg trenger hjelp til å velge et produkt

Produktkatalog kan du bruke en av følgende metoder for å vise produkttilbudene:

• Søk etter tilgjengelige produkter i søkefeltet.
  • Utvid noen av de oppførte alternativene Kreativitet og design, Markedsføring og analyse, PDF og E-signaturer og Forretningsløsninger , og velg deretter de tilhørende filtrene.
product_list_menuopen
Velg et annet alternativ for å se andre produkter.

Har du spørsmål om produkter? Kontakt salgsteamet for hjelp.

Jeg trenger hjelp med å oppgradere produktet mitt

Hvis du kjøper en oppgradering, kan det hende du blir bedt om å angi serienummeret på den forrige versjonen av produktet ditt for å fullføre ordren og installasjonen. Hvis du vil bestille på nettet, må oppgraderingen være for samme plattform (Mac OS eller Windows) og språk som originalproduktet.

Hvis du trenger hjelp med å finne serienummeret, ser du Finn serienummeret ditt. Hvis du får problemer med installasjonen, ser du Oppgraderingsfeil: «Dette serienummeret gjelder ikke for et kvalifisert produkt».

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss.

Nedlastinger og serienumre

Jeg trenger hjelp med å laste ned ordren

Jeg har et nedlastingsproblem

Creative Cloud

Prøv løsningene i Feilsøking for Creative Cloud – problemer med å laste ned og installere for å løse vanlige problemer med nettlesere, systemer og tilkobling, som kan føre til at nedlastingen mislykkes.

Alle andre produkter

Hvis du vil løse nedlastingsproblemer med andre produkter som ikke er abonnementsrelaterte, kan du prøve løsningene i Feilsøke nedlastingsproblemer.

Hvor kan jeg laste ned produkter eller prøveversjoner?

Creative Cloud

Du kan laste ned Creative Cloud-produkter direkte fra Adobe Creative Clouds skrivebordsapp.

Alle andre produkter

Hvis du ønsker informasjon om hvordan du laster ned et kjøpt produkt eller hvordan du finner et produkt du allerede har installert, ser du Finne nedlastede apper og filer.

Prøveversjoner og oppdateringer

Hvis du vil laste ned en gratis prøveversjon, går du til Adobe-nedlastinger.

Volumlisens

Hvis du har en volumlisens, kan du besøke Adobes lisensnettside (LWS) for å få mer informasjon.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss.

Hvor lenge er nedlastingen tilgjengelig?

Abonnementsprodukter (Creative Cloud, Acrobat DC)

Du har tilgang til Creative Cloud- eller Document Cloud-apper og tjenester så lenge du beholder medlemskapet eller abonnementet ditt. Hvis du avbryter medlemskapet eller abonnementet, har du fortsatt tilgang gjennom den nåværende regningsperioden. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Creative Cloud | Vanlige spørsmål og Adobe Acrobat DC Vanlige spørsmål.

Ikke-abonnementsprodukter

Produktnedlastinger beholdes på kontoen din i tre år fra kjøpsdatoen. Hvis du vil vite hvordan du laster ned kjøpt programvare, ser du Finne nedlastede apper og filer. Hvis du ikke får tilgang til kontoen din eller ikke kan finne nedlastingene du har kjøpt tidligere, kontakter du Kundestøtte.

Adobe forbeholder seg retten til å endre disse retningslinjene når som helst uten forvarsel.

Hvordan finner jeg serienummeret mitt?

Abonnementsprodukter (Creative Cloud, Acrobat DC)

Du behøver ikke et serienummer for Creative Cloud-medlemskap eller Acrobat DC-abonnementer. Bare logg på med en Adobe ID Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Logge på og aktivere Creative Cloud.

Ikke-abonnementsprodukter

Hvis du kjøper et ikke-abonnementsprodukt, som Photoshop Elements, mottar du en e-postmelding som inkluderer serienummeret ditt, etter at du har fullført ordren. Du kan også se serienummeret på kontoens administreringsside på adobe.com. Klikk på fanen Abonnementer og deretter på Ordrehistorikk i den venstre ruten. I den venstre ruten klikker du på ordrenummeret til produktet og deretter på Nedlastinger og serienumre. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Finn serienummeret ditt.

Hvor lang tid tar det å laste ned et produkt?

Nedlastingstider varierer etter filstørrelse og Internett-tilkobling. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Anslåtte nedlastingstider.

Betaling

Betal via kredittkort, PayPal, bankoverføring eller innkjøpsordre.

Vil du kjøpe et Creative Cloud-medlemskap? Betaling med kredittkort godtas for Creative Cloud-medlemskap i alle støttede land. Betaling via PayPal godtas i et fåtall støttede land. Andre betalingsalternativer kan være tilgjengelig i landet ditt. Besøk siden Creative Cloud-abonnementer for å komme i gang.

Ønsker du å betale via innkjøpsordre? Adobe Store godtar ikke innkjøpsordrer. Du kan imidlertid benytte deg av innkjøpsordrer for bestillinger via telefon på over USD 2500. Kontakt salgsteamet for å få mer informasjon.

Hvordan kan jeg oppdatere kredittkortinformasjonen min? (Kun abonnementsprodukter)

Hvorfor ser jeg at jeg er trukket USD 1 fra Adobe på kontoutskriften min?

Disse transaksjonene hjelper Adobe med å bekrefte at kredittkortet som brukes, er gyldig og ikke rapportert som mistet eller stjålet. Transaksjonen belastes ikke kontoen din, og når kredittkortfirmaet ditt bekrefter kortet, fjerner Adobe belastningen.

Er det trygt å bruke kredittkort? Er opplysningene mine sikre?

Opplysningene dine er sikre med Adobe og Digital River, den godkjente e-handelpartneren til Adobe Store.

Alle kredittkortsalg via Internett beskyttes med SSL-teknologi, den tryggeste krypteringsteknologien på markedet for elektroniske transaksjoner. Digital River bruker samme kredittkortnettverk som forhandlere når du handler i fysiske butikker.

Kredittkortnummeret mitt godkjennes ikke eller er avvist

Prøv følgende løsninger:

Skriv inn kortnummeret riktig. Ikke skriv inn mellomrom eller punktum. Dersom kortet har en sikkerhetskode, må den oppgis rikgit på betalingsskjermen.

Sørg for at navn og betalingsadresse er den samme på både ordren og kredittkortet. Hvis du bruker et bedriftskort, skal du bruke navnet og betalingsadressen til kortinnehaveren, ikke kjøperen. Snakk med korteieren eller regnskapsavdelingen din for å bekrefte navn og faktureringsadresse.

Utløpt kredittkort? Sjekk at kredittkortet ikke har utløpt.

Kontroller at du ikke har overskredet kredittgrensen din. Kontakt finansinstitusjonen din for å forsikre deg om at du ikke har overskredet kredittgrensen din. Kontroller at kredittkortet er i god stand og at kredittkortet støtter transaksjoner på nettet.