Endre e-postadressen til Adobe-ID til en ny eller en tidligere brukt e-postadresse.

Hvis du prøver å endre e-postadresse for Adobe ID til en e-postadresse du tidligere brukte, vises en feilmelding.

For eksempel, vurder følgende tilfelle:

• Du bruker for øyeblikket e-postadressen my_current_email@example.com.
  • Du vil endre e-postadresse til my_previous_email@example.com (som du tidligere brukte som din e-postadresse for Adobe-ID).

Når du prøver å endre e-postadresse, får du følgende feilmelding:

Kontoendringene dine ble ikke lagret.

Feil: kontoendringene dine ble ikke lagret.

For å endre e-postadresse for Adobe-ID fortsetter du på en av følgende måter:

Bytt til en e-postadresse som du ikke tidligere har brukt

Den anbefalte, og enkle måten å fikse denne feilen, er å endre e-postadresse for Adobe-ID til en annen e-postadressen som du ikke tidligere brukte.

For å finne ut hvordan du endrer e-postadresse, se Endre e-post for Adobe-ID.

Hvis du ikke har en annen e-postadresse tilgjengelig, kan du endre e-postadresse til din tidligere brukte e-postadresse, som beskrevet i den neste delen.

Bytt til en tidligere brukt e-postadresse

Ved å bruke det tidligere diskuterte eksempelet anta at du vil endre e-postadresse for Adobe ID fra my_current_email@example.com til my_previous_email@example.com.

For å gjøre denne endringen frigjør du først e-postadressen my_previous_email@example.com. Sørg for at denne e-postadressen ikke lenger er tilknyttet en Adobe-ID. Fortsett som følger:

1. Logg på med e-postadressen du vil endre til (ikke med din nåværende e-postadresse). I så fall logger du på med my_previous_email@example.com.

2. Endre denne e-postadressen ved å legge til +old-suffiks til den. For eksempel: my_previous_email+old@example.com.

For å finne ut hvordan du endrer e-postadresse, se Endre e-post for Adobe-ID.

3. Du har nå frigjort den forrige e-post-ID-en my_previous_email@example.com ettersom den ikke lenger er knyttet til en Adobe-ID.

Skift så my_current_email@example.com ut med my_previous_email@example.com som beskrevet i de følgende trinnene.

4. Logg på med e-postadressen my_current_email@example.com.

5. Endre e-postadresse til my_previous_email@example.com.

E-postadressen knyttet til din Adobe-ID-konto endres fra my_current_email@example.com til my_previous_email@example.com.