Fikk ikke forventet e-post fra Adobe

Bruk denne artikkelen for å finne ut hvordan du feilsøker når du ikke har mottatt abonnementsrelaterte e-postmeldinger.

Adobe sender e-post under ulike omstendigheter; noen av dem inkluderer:

• Du ber om at Adobe sender deg en e-post med medlemskapspassordet ditt.
  • Du kjøper et produkt på Adobe Store eller i et annet Adobe eCommerce-system.
  • Du oppretter en sak på Adobes kundestøtteportal.
  • Du konverter en PDF med Create Adobe PDF Online
  • En vertstjeneste på Adobe.com krever at du bekrefter e-postadressen.
  • Påminnelser om automatisk fornyelse.*

*E-post sendt 30 dager før utløp av ditt abonnement eller når en ny faktura tas opp for dine abonnementsbetalinger.

Feilsøkingstips

Bruk følgende feilsøkingstips for å løse problemer relatert til manglende mottak av e-post fra Adobe.

Postkasseinnstillinger

Sjekk masse- eller søppelpostmapper

Søk etter e-post fra Adobe i e-postmapper for søppelpost eller bulkpost. E-postadministratoren eller e-postprogrammet kan ha konfigurert disse mappene for deg, automatisk, og filter kan feie opp e-poster til disse mappene uten at du vet det.

Se etter følgende e-postadresser fra Adobe:

Mail-ID-er

Mail-ID-er

Mail-ID-er

AGSW1@ADOBE.COM

AccountAbuse@adobe.com

Audit@adobe.com

Escalations@adobe.com

Ops@adobe.com

Playground@adobe.com

Trial@adobe.com

Vetting@adobe.com

abuse@adobe.com

admin@adobe.com

adobeauthorizations@adobe.com

adobeauthorizations@adobe.net

adobecare@adobe.net

adobeconnect_trials@adobe.com

adobeconnect_trials@adobe.net

support_noreply@adobe.net

syndication@adobe.com

technologypartners@adobe.com

support_noreply@adobe.com

adobeinfo@adobe.com

adobeupd@adobe.com

adobeupd@adobe.net

assist@adobe.com

auto@adobe.com

caonguye@adobe.com

ccproductupdates@adobe.com

connectadmin@acrobat.com

creativesdk@adobe.net

custsupp@adobe.com

directordownload@adobe.com

directordownload@adobe.net

eng@adobe.comfps@adobe.com

hendrix@adobe.com

message@adobe.com

technologypartners@adobe.net

trainingpartners@adobe.com

support@adobe.net

message@adobe.net

noreply@acrobat.com

noreply@adobe.com

noreply@adobe.net

noreply@adobecslive.com

noreply@adobestandout.com

noreply@creativecloud.com

noreply@photoshop.com

noreply_adobestory@adobe.com

noreplycseb@adobe.com

partners@adobe.com

partners@adobe.net

reply@adobe.com

reply@adobe.net

storemanager@adobe.com

storemanager@adobe.net

suppnr@adobe.com

support@adobe.com

Om du ønsker mer informasjon om bulk- og søppelmapper for e-post, kan du sjekke med e-postadministratoren eller e-postprogrammets Hjelp-filer.

Deaktiver spamblokkering

Adobes e-postsystem virker ikke med enkelte typer programvare for antispam, som de som bruker autosvar eller challenge-metoder til å blokkere uønsket e-post. Deaktiver programvaren midlertidig og vent på e-posten.

Hvis organisasjonen din har en spamanordning eller -program, påse at den er konfigurert slik at den tillater e-post fra Adobe og Amazon Web Services.

Merk:

Hvis du merker en e-post fra Adobe som spam, vil mange e-postservere automatisk sende alle fremtidige e-poster fra Adobe direkte til spammappen.

Legg e-postdomenet Adobe.com til i adresseboken din

Når domenet adobe.com er i adresseboken, kan du motta e-postmeldinger fra Adobe.

Se sikkerhetsinnstillinger for e-posten din

Noen ganger vil en høy sikkerhetsinnstilling for e-posten blokkere e-postmeldinger fra Adobe. Juster innstillingene til medium eller medium-høy.

Kontakt e-postansvarlig

Hvis du ikke har mottatt e-posten fra Adobe, sjekk med e-postadministratoren din om serverens tilgjengelige diskplass, den kan være full. Det kan også hende at e-postadministratoren din bør legge til Adobes e-postserver til bedriftens inkluderingsliste, ved hjelp av følgende IP-adresser og delnett:

• 64.18.0.0/20
  • 207.126.144.0/20
  • 207.171.162.174
  • 216.104.214.90
  • 216.104.212.91
  • 216.104.212.92
  • 216.104.212.93
  • 216.104.212.94
  • 216.104.212.104
  • 216.104.212.105
  • 54.240.14.29
  • 54.240.14.30
  • 54.240.27.170
  • 54.240.27.171

Prøv en annen e-postadresse

Klikk på Endre for å endre e-postadresse på Profil-siden. For mer informasjon om hvordan du endrer e-postadresse, se Prøv en annen e-postadresse.

Verifiser e-postadressen din

For å bekrefte at Adobe har rett e-postadresse registrert på deg, følg disse trinnene:

1. Gå til delen Kontoinformasjon og tilgang og bekreft at e-postadressen er riktig. Hvis ikke må du redigere den.

Gå gjennom eller endre e-postadressen

Du kan oppgi en alternativ e-postadresse for gjenoppretting av passord i feltet Sekundær e-post.

Ny bruker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet

Adobe MAX

Kreativitetskonferansen

14.–16. oktober, Miami Beach og på nettet