Adobe ID-en din er vanligvis den unike e-postadressen du brukte da du opprettet medlemskapet ditt eller kjøpte en Adobe-applikasjon eller -tjeneste.

En Adobe ID er viktig for en sikker og personlig tilpasset opplevelse av Adobe-applikasjoner og -tjenester, og kreves når du ønsker å kjøpe Creative Cloud-produkter.

Opprett en gratis Adobe ID

1. Gå til Adobe-kontoer, og klikk på Få en Adobe ID.

2. Følg instruksjonene og skriv inn en gyldig e-postadresse. Adressen du oppgir, blir din Adobe ID, så bruk en e-postadresse du husker. Deretter klikker du på Registrer deg.

Nå kan du logge på kontoen din når som helst ved å bruke navigasjonsfeltet på Adobe.com-sider.

3. Hvis du vil logge på kontoen din, kan du gå til www.adobe.com/no og klikke på Logg på. Logg på-koblingen er i det øverste navigasjonsfeltet på de fleste sidene.

Endre Adobe ID-en

1. Logg på Adobe-kontoen din med Adobe ID (vanligvis e-postadressen din) og passord.

2. Klikk på Profil i navigasjonsfeltet øverst.

Profil-tab
  3. I Kontoinformasjon-delen skriver du inn en ny hoved-e-postadresse som du vil knytte til Adobe ID-en din. Klikk på Lagre.

Primær e-postadresse

Adobe sender deg en e-post for å bekrefte endringen. Hvis du ikke mottar e-posten, kan du se Har ikke mottatt forventet e-post fra Adobe.

Administrere flere Adobe ID-er

Pass på at du alltid bruker samme Adobe ID (e-postadresse) når du kjøper medlemskap, planer, produkter, abonnementer eller tjenester fra Adobe.

Kontakt oss hvis du tror at du har flere Adobe ID-er som er knyttet til ulike e-postadresser, er usikker på hvilken e-postadresse som er knyttet til medlemskapet eller et kjøpt produkt, eller hvis du ønsker å slette en Adobe ID.

Men før du sletter Adobe ID-en din, så husk at hvis du beholder den, får du tilgang til de gratis medlemsfordelene selv om du ikke har et aktivt abonnement, og du kan når som helst aktivere abonnementet ditt på nytt.