Opprette eller oppdatere en Adobe ID

Finn ut hvordan du oppretter en Adobe ID, endrer den og administrerer flere Adobe ID-er.

Hva er en Adobe ID?

En Adobe ID er en e-postadresse. Du kan bruke den samme Adobe ID-en for å holde alle dine Adobe-planer og -produkter tilknyttet én enkelt konto. En Adobe ID er viktig for å få en trygg og personlig tilpasset opplevelse av Adobe-applikasjoner og -tjenester, og kreves når du ønsker å kjøpe Adobe-produkter.

Slik oppretter eller oppdaterer du Adobe ID-en din

1. Gå til https://account.adobe.com og velg Opprett en konto.

Opprett en ny Adobe-konto

2. Angi den nødvendige informasjonen i skjermbildet Opprett en konto. Deretter klikker du på Opprett konto.

Obs!

E-postadressen du oppgir, blir din Adobe ID, så bruk en e-postadresse du bruker ofte og kommer til å huske.

Skriv inn detaljene for å opprette en Adobe-konto

Du kommer til å få en e-post fra Adobe med en kobling for å bekrefte e-postadressen din. Det kan ta litt tid før du mottar e-posten.

Det kan hende du vil endre e-postadressen som er knyttet til Adobe ID-en din, hvis du har skrevet inn feil e-postadresse eller vil bruke en annen.

1. I delen Kontoinformasjon og tilgang klikker du på Endre ved siden av Primær e-postadresse.

Klikk på Endre ved siden av Primær e-postadresse (Adobe ID)

2. Bekreft den nye primære e-postadressen du vil knytte til Adobe ID-en din.

Adobe sender deg en e-post for å bekrefte endringen. Hvis du ikke mottar e-posten, kan du se Har ikke mottatt forventet e-post fra Adobe.

Slik administrerer du flere Adobe ID-er

Pass på at du alltid bruker samme Adobe ID (e-postadresse) når du kjøper nye produkter eller tjenester fra Adobe.

Kontakt oss hvis du tror du har flere Adobe ID-er som er knyttet til ulike e-postadresser, er usikker på hvilken e-postadresse som er knyttet til medlemskapet eller et kjøpt produkt, eller hvis du ønsker å slette en Adobe ID.

Du kan også slette en Adobe ID.

Obs!

Men før du sletter ID-en din, så husk at hvis du beholder Adobe ID-en, får du tilgang til de gratis medlemsfordelene selv om du ikke har et aktivt abonnement, og du kan når som helst aktivere det på nytt.

Endre den primære e-postadressen i arbeidsgruppekontoen din

Hvis du er en del av en Adobe-konto for arbeidsgrupper (ikke en individuell Adobe-kunde) og du vil endre den primære e-postadressen i kontoen din, må du kontakte administratoren for Adobe-planen for å tildele lisensen på nytt til den andre e-postadressen.