Opprette eller oppdatere en Adobe-konto

Finn ut hvordan du oppretter en Adobe-konto for å få tilgang til en rekke Adobe-produkter og -tjenester.

Slik oppretter du en Adobe-konto

Du kan enkelt opprette en Adobe-konto ved å bruke en

Opprette en Adobe-konto ved å bruke en konto for sosiale medier

1. Velg Opprett en konto.

Påloggingsskjermen for å opprette en ny Adobe-konto
    Velg Opprett en konto på påloggingsskjermen.

2. Velg din foretrukne konto for sosiale medier (Google, Facebook eller Apple).

Alternativer for å opprette en Adobe-konto med en konto for sosiale medier
    Velg logoen for den aktuelle kontoen for sosiale medier (Google, Facebook eller Apple).

Merk:

Hvis du opprettet kontoen for det sosiale mediet med et telefonnummer, må du oppgi en e-postadresse for å koble den til Adobe-kontoen din.

Du blir omdirigert til påloggingsskjermen for den valgte kontoen for sosiale medier.

3. Skriv inn påloggingsinformasjonen din for kontoen, og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Opprette en Adobe-konto ved å bruke en e-postadresse

1. Velg Opprett en konto.

Påloggingsskjermen for å opprette en ny Adobe-konto
    Velg Opprett en konto på påloggingsskjermen.

2. Skriv inn e-postadressen og opprett et passord. Deretter velger du Fortsett.

Skriv inn e-postadressen og opprett et passord for å registrere deg
    Lag et sterkt passord for å forhindre uautorisert tilgang til kontoen din.

3. Legg inn detaljer, og velg Ferdig.

Skriv inn detaljene for å opprette en Adobe-konto
    Sørg for at du oppgir riktig informasjon.

Du har opprettet en Adobe-konto. Sørg for at du bekrefter e-postadressen din ved å klikke på koblingen du får tilsendt fra Adobe.

Merk:

Vi anbefaler at du oppretter én enkelt Adobe-konto for å administrere alle Adobe-abonnementene dine, og unngår å ha flere Adobe-kontoer.

Har du opprettet kontoen med feil e-postadresse?

Merk:

Har du allerede logget på med feil e-postadresse? Finn ut hvordan du enkelt kan oppdatere e-postadressen din.

Hvis du skrev inn feil e-postadresse for Adobe-kontoen, kan det hende du får en feilmelding om at "Vi har ikke noen konto med denne e-postadressen." når du prøver å logge på. I så fall kan du prøve følgende løsning:

1. Velg Få hjelp til å logge på > Finn kontoen din på påloggingsskjermen.

2. Velg Finn kontoen din.

Få hjelp-skjermen for å finne Adobe-kontoen din.
    Velg Finn kontoen din hvis du har problemer med å logge på.

3. Skriv inn e-postadressen eller det registrerte telefonnummeret du kan ha brukt tidligere.

Vi foreslår det beste treffet for den oppgitte e-postadressen eller telefonnummeret.

Har du allerede logget på med feil e-postadresse?

Hvis du allerede har logget på Creative Cloud-skrivebordsprogrammet med feil e-postadresse, kan du prøve følgende trinn:

1. Åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. (Velg  -ikonet på Windows-oppgavelinjen eller macOS-menylinjen.)

2. Velg Konto-ikonet øverst til høyre på skjermen, og velg deretter Adobe-konto.

For å få tilgang til Adobe-kontoen din velger du kontoikonet øverst til høyre.
    Hvis du velger alternativet Adobe-konto, kommer du til Adobe-kontoen din.

3. Velg Konto og sikkerhet ved siden av Oversikt. Deretter klikker du på Konto

Velg Konto for å oppdatere e-postadressen
    Velg Konto fra rullegardinmenyen.

4. I delen Kontoinformasjon og tilgang velger du Endre ved siden av Primær e-postadresse (Adobe ID).

Velg Endre for å oppdatere e-postadressen din
    Endre e-postadressen din i delen Kontoinformasjon og tilgang.

5. Skriv inn den nye e-postadressen din og velg deretter Endre.

Endre primær e-postadresse
    Endre den primære e-postadressen din.

Slik administrerer du flere Adobe-kontoer

Hvis du utilsiktet opprettet flere Adobe-kontoer, anbefaler vi at du sletter de dupliserte kontoene.

Når du har registrert deg for et abonnement, kan du ikke overføre det til en annen Adobe-konto. Hvis du vil beholde alle abonnementene dine i én enkelt konto, må du avbryte abonnementet ditt fra kontoen du ikke vil bruke. Deretter kjøper du et nytt abonnement fra Adobe-kontoen du vil beholde.

Tips: