Adobe ID-en din er vanligvis den unike e-postadressen du brukte da du opprettet medlemskapet ditt eller kjøpte en Adobe-applikasjon eller -tjeneste.

En Adobe ID er viktig for en sikker og personlig tilpasset opplevelse av Adobe-applikasjoner og -tjenester, og kreves når du ønsker å kjøpe Creative Cloud-produkter.

Opprett en gratis Adobe ID

1. Gå til Adobe-kontoer, og klikk Få en Adobe ID.

2. Følg instruksjonene og skriv inn en gyldig e-postadresse. Adressen du oppgir, blir din Adobe ID, så bruk en postadresse du husker. Deretter klikker du Registrer deg.

Nå kan du logge på kontoen din når som helst ved å bruke navigasjonsfeltet på Adobe.com-sider.

3. Hvis du vil logge inn på kontoen din, kan du gå til www.adobe.com og klikke logg på. Logg på-koblingen er i det øverste navigasjonsfeltet på de fleste sidene.

Endre Adobe ID-en

1. Logg på Adobe-kontoen din med Adobe ID (vanligvis e-postadressen din) og passord.

2. Klikk på Konto ditt-fanen i navigasjonsfeltet.

3. I Adobe ID-delen skriver du inn en ny e-postadresse som du vil knytte til Adobe ID-en din. Klikk på Lagre.

Adobe sender deg en e-post for å bekrefte endringen. Hvis du ikke mottar e-posten, kan du se Har ikke mottatt forventet e-post fra Adobe.

Administrere flere Adobe ID-er

Pass på at du alltid bruker samme Adobe ID (e-postadresse) når du kjøper medlemskap, plan, produkter, abonnementet eller tjenester fra Adobe.

Kontakt oss hvis du tror at du har flere Adobe ID-er som er knyttet til ulike e-postadresser, er usikker på hvilken e-postadresse som er knyttet til medlemskapet eller et kjøpt produkt eller hvis du ønsker å slette en Adobe ID.

Men før du sletter ID-en din, så husk at hvis du beholder Adobe ID-en, får du tilgang til de gratis medlemsfordelene i selv om du ikke har et aktivt abonnement, og du kan alltid aktivere det på nytt.