Logga ut från Acrobat DC och logga in

Om du har köpt en Acrobat-prenumeration via ditt Adobe ID och inte kan aktivera Acrobat, följer du dessa steg för att ändra din kopia av Acrobat från testversionen till en prenumeration.

1. Välj Hjälp > Logga ut <ditt Adobe ID>.

Alternativet Logga ut i Hjälp-menyn
  2. Klicka påLogga ut.

Dialogrutan Logga ut
  3. Välj Hjälp > Logga In.

Alternativet Logga in i Hjälp-menyn
  4. Klicka på Logga in nu.

Dialogrutan Logga in
  5. Logga in med det Adobe ID som du använde för att köpa din Acrobat-prenumeration.

Inloggningsruta för Adobe ID
  6. Efter att du har loggat in korrekt, klicka på Fortsätt, och starta sedan om Acrobat.

Dialogrutan Tack

Obs!

Om du har köpt ett Acrobat DC-serienummer måste du hämta och installera ett separat Acrobat-installationsprogram.

Acrobat är nu aktiverat. Om du ändå stöter på aktiveringsproblem, se dokumenten nedan.

Länkar