Du kan använda Adobe Camera Raw till att importera och förbättra Raw-foton. Det har varit ett oumbärligt verktyg för proffsfotografer sedan det introducerades 2003. Bland annat Photoshop, Photoshop Elements, After Effects och Bridge stöder Adobe Camera Raw. Dessutom bygger Adobe Lightroom på samma kraftfulla teknik för bearbetning av Raw-foton som Adobe Camera Raw.

Kameramodeller som stöds

Om du vill visa fullständig lista med alla kameror och objektiv som stöds i Camera Raw klickar du på följande länk:

Tack vare regelbundna uppdateringar läggs stöd för de senaste kamerorna samt för de nya funktioner som är tillgängliga i Adobe Photoshop CC och Lightroom CC till.

Camera Raw (2.3 och senare) stöder Raw-filer med formatet DNG (Digital Negative), ett Raw-filformat som har gjorts tillgängligt av Adobe.

Hjälp och dokumentation

Om du vill ha hjälp med att felsöka kamerastöd klickar du på följande länk:

Varför stöder inte min version av Photoshop eller Lightroom min kamera?

Om du vill ha mer information om hur du använder Adobe Camera Raw och DNG Converter klickar du på följande länkar:

Introduktion till Camera Raw
Introduktion till DNG Converter

Ta ett så bra foto som möjligt och gör det ännu bättre med hjälp av Creative Cloud-fotograferingsplanen. Få tillgång till de verktyg du behöver, inklusive Adobe Photoshop Lightroom och Photoshop, för att skapa otroliga foton, varje dag, oavsett var du befinner dig - och oavsett om du är nybörjare eller proffs. Det är dina fotoverktyg. Allt på samma ställe.