Tecken återges som tomma fyrkanter

Windows 10: Om du använder japanska 2-bytes tecken eller koreanska tecken för att skapa ett paket i Windows 10 visas språkets tecken som tomma fyrkanter i gränssnittet för Creative Cloud Packager. (Se bilderna nedan.)

Men om du använder samma språktecken som i språkversionen för Windows 10 kommer problemet inte att uppstå.

Exempel:

I koreanska versioner av Windows 10: Koreanska språktecken återges korrekt medan japanska 2-bytestecken visas som tofu (tomma fyrkanter).

Lösning

Lös problemet genom att lägga till ett relevant språkpaket för ditt operativsystem. Mer information finns via följande länkar: