Note:

För att säkerställa att du får de senaste och bästa verktygen är Creative Cloud nu det enda alternativet för att köpa Adobes kreativa program. För mer information, gå till sidan Adobe Creative Cloud.

Du kan konvertera testversioner av de flesta Creative Suite 6-program (CS6) och prenumerera på dem som en del av ditt medlemskap.

Du kan även konvertera ett CS6-program som du har installerat med ett serienummer till ett Creative Cloud-medlemskap.

Konvertera testversioner av CS6

Note:

Vill du konvertera testversioner av Acrobat, Flash Builder, Lightroom eller Muse? Se Konvertera Acrobat X, Flash Builder 4.7, Lightroom eller Muse.

1. Starta CS6-programmet.

2. Klicka på Licensiera den här programvaran.

Klicka på Licensiera den här programvaran
  3. Logga in med ditt Adobe-ID (din e-postadress) och lösenord. Använd samma Adobe-ID som när du gick med i Creative Cloud.

Note:

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord? Se Adobe ID | Logga in | Ändra e-post-, lösenords- och kontoinformation.

Logga in
  4. Klicka på Slutför.

Note:

Ditt medlemskap aktiveras nästa gång du startar programmet för CC 2014-program.

Konvertera Acrobat X, Flash Builder 4.7, Lightroom, eller Muse

Du kan inte konvertera utvärderingsversioner för de här programmen till ett Creative Cloud-medlemskap.

Däremot kan du installera programmen med datorprogrammet Creative Cloud. Anvisningar finns i Installera och uppdatera program.

Har du en tidigare version av Acrobat, Flash Builder, Lightroom eller Muse?

Skrivbordsprogrammet Adobe Creative Cloud känner inte igen tidigare installationer av de här programmen.

Om du har en testversion av några av de här programmen avinstallerar du först programmet och använder sedan datorprogrammet Adobe Creative Cloud för att återinstallera den. Anvisningar finns i Installera och uppdatera program.

Konvertera ett CS6-program som du har installerat med ett serienummer

Innan du kan konvertera ett program som du har installerat med ett serienummer till ett Creative Cloud-medlemskap måste du inaktivera programmet.

1. Starta CS6-programmet.

2. Välj Hjälp> Inaktivera och följ anvisningarna på skärmen för att inaktivera programmet.

3. Avsluta och starta om programmet.

4. Klicka på Licensiera den här programvaran.

Klicka på Licensiera den här programvaran
  5. Logga in med ditt Adobe-ID (din e-postadress) och lösenord. Använd samma Adobe-ID som när du gick med i Creative Cloud.

Note:

Har du glömt ditt Adobe ID eller lösenord? Se Adobe ID | Logga in | Ändra e-post-, lösenords- och kontoinformation.

Logga in
  6. Klicka på Slutför.