Problem: Icke-engelskspråkigt Creative Cloud-program startas i testläge.

Du har köpt ett Adobe Creative Cloud-medlemskap och när du startar ett Creative Cloud-program på ett icke-engelskt språk öppnas det i testläge. Denna sida tillhandahåller en lösning på problemet.

Lösning

Adobe Creative Cloud-datorprogrammet följer som standard operativsystemets språk. Du kan ändra språket till engelska genom att följa de här stegen:

1. Starta Adobe Creative Cloud-datorprogrammet:
    Windows:
    Välj Start > Alla program > Adobe Creative Cloud.
    Mac OS X:
    Aliaset för Adobe Creative Cloud finns i mappen Program.
  2. Klicka på kugghjulsikonen och välj sedan Inställningar.
  3. I dialogrutan Inställningar klickar du på Appar.
  4. Välj Engelska (internationell) i listan Appspråk.

Ytterligare information

Det här problemet kan uppstå om du köpt det enbart engelskspråkiga medlemskapet och Adobe Creative Cloud-datorprogrammet är inställt på något annat språk.

När det installeras ställer Adobe Creative Cloud in språket till det som är standard för operativsystemet.Om ditt standardspråk är tyska ställer Adobe Creative Cloud in språket för dina Creative Cloud-program på tyska.

Information om vilket Creative Cloud-medlemskap du har finns i Adobe Store i ditt land.  Klicka på Mina beställningar, Mina inköp eller Mitt konto.