Vid uppdatering av datorprogrammet Creative Cloud får du följande fel:

Adobe Creative Cloud, som behövs för att åtgärda problemet, saknas eller är skadat. Försök att reparera för att åtgärda problemet. Hämta och installera den nya kopian från http://www.adobe.com/go/adobecreativecloudapp. om problemet kvarstår.

Creative Cloud behövs för att lösa det här problemet

Lösningar

Lösning 1: Reparera Creative Cloud-datorprogrammet

Klicka påReparerai felmeddelandet för att åtgärda problemet.

Lösning 2: Avinstallera skrivbordsprogrammet Creative Cloud och installera om det

Lösning 3: Kör rensningsverktyget för Adobe CC

1. Ta bort den aktuella installationen av skrivbordsprogrammet Creative Cloud med rensningsverktyget för Creative Cloud. Gå till Kör rensningsverktyget för CC.

2. I rensningsverktyget för CC väljer du alternativ 3: Creative Cloud 2017, 2015, 2014, Creative Cloud och CS6 produkter. Välj sedan alternativ 1: Skrivbordsprogrammet Adobe Creative Cloud.

3. Byt namn på följande OOBE-mappar till OOBE.old:

Windows

• \Program (x86)\Delade filer\Adobe\OOBE
    • \Användare\\AppData\Lokal\Adobe\OOBE

Mac OS

/Bibliotek/Programsupport/Adobe/OOBE

Obs!

Om du ser är den här mappen för närvarande i bruk-fel vid försök att byta namn på mappen, gör följande:

• Stäng alla Adobe-program som körs på ditt system.
    • Kontrollera om någon av följande bakgrundsprocesser körs och stäng dem:

Creative Cloud, Adobe Desktop Service, CCXProcess, CCLibrary, CoreSync, CoreSync-hjälpen, Adobe IPC Broker, arv, AGS Service

4. Hämta och installera om skrivbordsprogrammet Creative Cloud.

Lösning 4: Installera om skrivbordsprogrammet Creative Cloud genom att använda ett administratörskonto

Skapa ett nytt lokalt användarkonto med administratörsbehörighet och logga in med det kontot. Hämta och installera sedan om skrivbordsprogrammet Creative Cloud.

Windows 8

Windows 7