Creative Cloud-program

Letar du efter hjälp med installation av Creative Cloud-program? Se Hämta och installera Creative Cloud-program.

Behöver du hjälp med att felsöka hämtningsproblem?Se Felsök hämtnings- och installationsproblem med Creative Cloud. Hoppa till Nätverks- och anslutningsproblem vid behov.

Du måste ansluta till internet när du vill installera Adobe Creative Cloud-program som Photoshop och Illustrator. När programmen har installerats på din dator behöver du ingen internetanslutning för att använda programmen.

Du kan använda programmen i offlineläge med en giltig programvarulicens under en begränsad period. Apparna validerar varje programvarulicens efter var 30:e dag. Du får en påminnelse om att ansluta till internet för att validera din licens:

Månatlig påminnelse

I offlineläge får årsvisa Creative Cloud-medlemmar en respitperiod på 99 dagar; månadsvisa medlemmar får en respitperiod på 30 dagar. Mer information finns i tabellen nedan.

Creative Cloud för enskilda personer Upp till en kalendermånad + 99 dagar offlineanvändning
  • Efter en kalendermånad begär en dialogruta onlineanslutning.
  • Du kan stänga dialogrutan; nästa påminnelse visas efter 30 dagar.
  • Efter en kalendermånad + 69 dagar visas dialogrutan dagligen.
  • Efter en kalendermånad + 99 dagar finns möjlighet till en sista offlineanvändning.

Creative Cloud för team

Upp till två kalendermånader + 99 dagars offlineanvändning
  • Efter två kalendermånader visas en dialogruta som begär onlineanslutning.
  • Du kan stänga dialogrutan; nästa påminnelse visas efter 30 dagar.
  • Efter två kalendermånader + 69 dagar visas dialogrutan dagligen.
  • Efter två kalendermånader + 99 dagar finns möjlighet till en sista offlineanvändning.
Creative Cloud för företag
Upp till två kalendermånader + 99 dagars offlineanvändning
  • Efter två kalendermånader visas en dialogruta som begär onlineanslutning.
  • Du kan stänga dialogrutan; nästa påminnelse visas efter 30 dagar.
  • Efter två kalendermånader + 69 dagar visas dialogrutan dagligen.
  • Efter två kalendermånader + 99 dagar finns möjlighet till en sista offlineanvändning.

Dokument Cloud eller Acrobat DC

När du installerar Acrobat Pro eller Acrobat Standard DC, installeras den direkt på datorn. Internet krävs för att slutföra licensieringsprocessen vid den första starten och var 30:e dag för att validera ditt abonnemang.

Mer information finns i Internetanslutning och respitperiod offline | Acrobat DC.