I Elements Organizer 2019 finns spännande nya funktioner som automatiskt skapade projekt och kraftfulla prestandaförbättringar.

Du kan nu få automatiskt skapade projekt som sammanfattar till exempel födelsedagar, jul och studentfiranden. De automatiskt skapade projekten kan bestå av bildspel, fotokollage, videofilmskollage med mera.

Du kan starta Elements Organizer snabbare, kan enkelt bläddra igenom stora mängder bilder och videofilmer och kan jobba snabbare än tidigare.

Obs!

• Elements Organizer levereras tillsammans med Adobe Photoshop Elements och Adobe Premiere Elements. Mer information om de nya funktionerna i de produkterna finns i Nyheter i Photoshop Elements 2019 och Nyheter i Premiere Elements 2019.
  • I Windows Application Store-versionen av Adobe Photoshop Elements är inte videoredigeraren (Adobe Premiere Elements) tillgänglig.

Automatiskt skapade projekt

Adobe Sensei används till att skapa snygga bildspel och kollage automatiskt!

När du öppnar programmet skapas foto- och videofilmskollage automatiskt och visas på hemskärmen. Det är enkelt att visa, öppna, redigera, spara och dela de automatiskt skapade projekten på sociala medier.

Du kan använda Elements Organizer till att visa automatiskt skapade projekt för till exempel födelsedagar och resor. De automatiskt skapade projekten skapas med hjälp av den Adobe Sensei-tekniken med artificiell intelligens och kan bestå av fotokollage, bildspel, videofilmskollage och spontana stunder.

Mer information finns i Visa och dela automatiskt skapade fotokollage, bildspel med mera.

auto_creations

Obs!

Videoprojekt som spontana stunder och videofilmskollage stöds inte i Windows Application Store-versionen av Adobe Photoshop Elements.

Stöd för HEVC- och HEIF-filer

I macOS 10.13 och senare kan du nu importera HEVC- och HEIF-filer!

Nu finns det funktioner för att importera foton och videofilmer med följande codec-funktioner i Elements Organizer:

• HEVC (High Efficiency Video Coding) för videofilmer
  • HEIF (High Efficiency Image Format) för bilder

På iOS-enheter med iOS 11 och senare fångas videofilmer och bildfiler med de här codec-funktionerna.

Maskinvaruaccelererad HEVC-avkodning stöds på enheter av typen MacBook Pro och iMac Pro med macOS 10.13. Maskinvaruaccelererad avkodning är standardinställning i macOS om det finns stöd för den i maskinvaran.

En fullständig lista över videofilformaten finns i Filformat som stöds.

Obs!

HEVC-filer stöds inte i Windows Application Store-versionen av Adobe Photoshop Elements.

Prestandaförbättringar

Nu går det ännu enklare och snabbare att jobba med Elements Organizer.

Följande förbättringar har lagts till i Elements Organizer 2019:

• Start: bättre startprestanda från hemskärmen i Elements. Du kan komma igång snabbare med Elements Organizer än i tidigare versioner.
  • Bläddra med enbildsvy: det går snabbare att bläddra bland och visa miniatyrbilder för bilder och videofilmer, till och med i stora kataloger.
  • Markera ansikten i vyn Personer: det går snabbare att markera ansikten i foton i vyn Personer, till och med i stora kataloger.
easy_organization