Läs om nyheterna i 2019-versionen av Photoshop Elements.

I Photoshop Elements finns många fantastiska automatiska fotofunktioner som du använda på foton. Kom igång med automatiskt genererade bildspel och videobildspel samt kollage som skapats bara för dig och som visas när programmet startas. Se vad som är nytt sedan din senaste version, upptäck roliga saker att prova och få inspirerande idéer, hjälp och självstudiekurser på den nya startsidan. Få tillgång till fyra nya guidade redigeringar för att skapa bilder med inbäddad bildtext, text- och ramövertäckningar, text med flera foton och delskisser. Skapa fotokollage lättare och välj bland snygga nya mallar. Det går dessutom snabbare att utföra de flesta vanliga åtgärder tack vare bättre prestanda.

Obs!

Adobe Photoshop Elements innehåller Elements Organizer, som du kan använda för att ordna resurser. Mer information om de nya funktionerna i Elements Organizer finns i Nyheter i Elements Organizer.

Hemskärmen

Kom igång snabbt och enkelt med Elements!

På den nya hemskärmen i Elements visas automatiskt genererade bildspel, videobildspel och kollage när du startar programmet. Se också vad som är nytt sedan din senaste version, upptäck roliga saker att testa och få inspirerande idéer, hjälp och självstudiekurser.

Mer information finns i Bekanta dig med hemskärmen.

Obs!

I Windows Application Store-versionen av Adobe Photoshop Elements är inte videoredigeraren (ADobe Premiere Elements) tillgänglig.

home-screen
Få tillgång till inspirerande idéer, hjälp och självstudiekurser via den nya hemskärmen

Automatiskt skapade projekt

Adobe Sensei används till att skapa snygga bildspel och fotokollage automatiskt!

När du öppnar programmet skapas fotokollage och bildspel automatiskt och visas på hemskärmen. Det är enkelt att visa, öppna, redigera, spara och dela de automatiskt skapade projekten på sociala medier.

Automatiskt skapade projekt skapas med hjälp av Adobe Sensei-tekniken med artificiell intelligens och används till att visa födelsedagar, resor och andra minnesvärda händelser.

Mer information finns i Visa och dela automatiskt skapade kollage, bildspel med mera.

Automatiskt skapade projekt med foto- eller videobildspel
Skapa bildspel med foton och videofilmer automatiskt

Omarbetade fotokollage

Omarbetade fotokollage!

Nu är det enkelt att skapa fotokollage. Skapa kollage med nya mallar, ramar och häpnadsväckande bakgrunder med bara några klick. Sedan är det enkelt att publicera kollaget på Instagram och andra sociala medier.

Mer information finns i Skapa fotokollage.

Omarbetade PSE-fotokollage
Skapa snygga fotokollage med nya layouter och dela dem på sociala medier

Guidad redigering: Skapa bild med inbäddad bildtext

Skapa roliga bilder med inbäddad bildtext!

Förvandla bilder till roliga bilder med inbäddad bildtext som du kan dela på sociala medier. Skapa en rolig bild med inbäddad bildtext genom att välja ett foto, skriva texten och lägga till effekter och en ram.

Mer information finns i Guidad redigering: Skapa bild med inbäddad bildtext.

Skapa roliga bilder med inbäddad bildtext

Guidad redigering: Text med flera foton

Skapa Text med flera foton!

Skapa en text där ett foto visas i varje bokstav. Det här är enkla funktioner för att justera och ändra storlek på foton så att ord och namn blir extra snygga på kort och i klippböcker.

Mer information finns i Guidad redigering: Text med flera foton.

PSE2019_Channel_MultiPhotoTextGE_1920x1080
Skapa text med olika foton i varje bokstav

Guidad redigering: Delskiss

Gör en del av ett foto till en skiss!

Gör ett foto till en konstnärlig skiss med nya Guidad redigering: Delskiss. Det finns en mängd penslar som ger fotot valfritt utseende. Du kan skapa sketcher med effekterna Pennskiss, Skiss med färgat ritstift, Gammalt papper och Gammalt foto.

Mer information finns i Guidad redigering: Delskiss.

PSE2019_Channel_PartialSketchGE_1920x1080
Skapa verklighetstrogna konstnärliga skisser

Guidad redigering: Text- och ramövertäckning

Ge en proffsig känsla med text- och ramövertäckningar.

Lägg till snygga kanter med text som lyfter fram foton i tryck och på sociala medier. Med den guidade redigeringen Text- och ramövertäckning kan du skapa foton som berättar en historia.

Mer information finns i Guidad redigering: Text- och ramövertäckning.

PSE2019_Channel_TextBorderOverlayGE_1920x1080
Lägg till snygga ramar på foton

Stöd för nytt bildfilformat (macOS 10.13 och senare)

I Adobe Photoshop Elements 2019 finns funktioner för import av HEIF-filer (High Efficiency Image Format). På iOS-enheter med iOS 11 och senare fångas videofilmer och bildfiler med de här codec-funktionerna.

En fullständig lista över filformat för bildimport finns i Filformat som stöds.

Prestandaförbättringar

Nu går det ännu enklare och snabbare att jobba med Photoshop Elements.

Följande förbättringar har lagts till i Photoshop Elements 2019:

• Hämtning och installation: snabbare hämtning och installation.
  • Start: snabbare start från hemskärmen i Elements.

Borttagna funktioner

Följande funktion är inte längre tillgänglig i Adobe Photoshop Elements 2019: