Läs om nyheter i Adobe Photoshop Elements 2020.

Du kan enkelt redigera, skapa och organisera med nya automatiska alternativ med hjälp av Adobe Sensei AI-funktioner – det finns alltid utrymme att sätta din personliga prägel. Ge dina foton nytt liv med automatisk färgläggning. Välj motiv automatiskt med ett enda klick. Få personer att se så bra ut som möjligt genom att släta ut huden automatiskt. Använd nya automatiskt skapade projekt: Svartvit markering, Mönsterpensel, Konstnärligt och Skärpedjup. Dessutom kan du ta bort oönskade objekt i foton och måla roliga mönster med två nya guidade redigeringar samt skapa och beställa fotoutskrifter och gåvor direkt från Adobe Photoshop Elements.

Vill du också redigera videor? Läs om nyheter i Adobe Premiere Elements 2020.

Obs!

Adobe Photoshop Elements innehåller Elements Organizer, som du kan använda för att ordna foton och videor. Mer information om de nya funktionerna i Elements Organizer finns i Nyheter i Elements Organizer.

Färglägg dina foton automatiskt

Skapa ett nytt utseende för ett svartvitt foto eller se hur ett färgfoto ser ut med olika nyanser. Med automatisk färgläggning är det enkelt. Med Adobe Sensei-funktioner.

Se hur det fungerar – Ändra färger i ett foto.

Färglägg ett foto i Photoshop Elements
Färglägg ett foto i Photoshop Elements

Välj motiv med ett enda klick

Det blir enklare och enklare att använda markeringar. Klicka en gång för att automatiskt välja huvudmotivet i fotot och förbättra det sedan på ett enkelt sätt med en effekt eller klipp ut det och lägg till det i ett annat foto för att skapa något helt nytt. Med Adobe Sensei-funktioner.

Se hur det fungerar – Välj snabbt en person eller sak i foton.

Välj huvudmotiv i fotot med ett klick
Välj huvudmotiven i fotot med ett klick för att redigera dem

Få automatiskt slät hud

Minska rynkor och fläckar på ett enkelt sätt så att personerna i dina foton ser så bra ut som möjligt. Med Adobe Sensei-funktioner.

Se hur det fungerar – Slät hud på foton.

Släta ut huden i foton
Slät hud på foton

Använd nya automatiskt skapade projekt

Nu finns ett ännu större utbud av automatiskt skapade projekt när du startar hemskärmen. Svartvit markering, Mönsterpensel, Konstnärligt och Skärpedjup appliceras automatiskt på dina foton och du kan alltid sätta din egen prägel på dem. Med Adobe Sensei-funktioner.

Se hur det fungerar – Visa och dela automatiskt skapade kollage, bildspel med mera.

Få åtkomst till automatiskt skapade projekt med exempelvis konstnärlig effekt, skärpedjupseffekt med mera i Photoshop Elements
Öppna Automatiskt skapade projekt, exempelvis Mönsterpensel i Photoshop Elements

Lägg till en kreativ effekt med mönster

Piffa upp ett foto med ett roligt mönster som hjärtan eller stjärnor. Med den guidade redigeringen Mönsterpensel kan du enkelt skapa ett foto som verkligen står ut i tryck eller online.

Se hur det fungerar – Guidad redigering: Mönsterpensel.

Lägg till kreativa mönster i dina foton med hjälp av den guidade redigeringen Mönsterpensel
Lägg till kreativa mönster i dina foton och skapa minnesvärda bilder

Trolla bort oönskade objekt

Ta snabbt bort kraftledningar, fotgängare eller något annat som drar uppmärksamhet från huvudmotivet med den guidade redigeringen Borttagning av objekt.

Se hur det fungerar – Guidad redigering: Borttagning av objekt.

Ta snabbt bort en person eller en sak från foton
Ta snabbt bort en person eller en sak från foton

Hitta nya saker att prova

Kolla in området Testa det här på hemskärmen och upptäck roliga fotoredigeringstips och -tekniker som du kan prova, som att öppna slutna ögon i foton, återställa gamla foton och mycket mer. Klicka sedan om du vill gå direkt till dem.

Se hur det fungerar – Testa spännande funktioner.

Använd Testa det här-kort på startskärmen för att lära dig nya funktioner
Klicka på önskat Testa det här-kort för att lära dig mer om funktionen

Snabbare prestanda och utökat HEIF- och HEVC-stöd

Arbeta snabbare och bättre i Photoshop Elements!

Nu går det snabbare att utföra vardagsuppgifter som att lägga till och redigera foton, och du kan växla mellan stora kataloger snabbare. Dessutom kan du importera och redigera HEIF-fotofiler och HEVC-videofiler på både Windows och MacOS. Se Systemkrav.

Lägg till foton snabbare, inklusive HEIF-filer i Photoshop Elements
Lägg till foton snabbare, inklusive HEIF-filer i Photoshop Elements

Beställ fotoutskrifter, gåvor och utrustning (endast USA)

Skapa och beställ vackra utskrifter och över 140 fotogåvor och minnen som väggkonst, muggar, telefontillbehör med mera med nya den tjänsten FUJIFILM Prints och Gifts direkt i Photoshop Elements.

Beställ fotoutskrifter, gåvor och utrustning