Lightroom och Big Sur | macOS 11

Är Lightroom kompatibelt?

• Lightroom 4.x är kompatibelt med macOS Big Sur (version 11)
  • Lightroom 3.x och tidigare har inte testats för kompatibilitet med macOS Big Sur (version 11)

Apple Silicon-kompatibilitet

Lightroom 4.1 och senare har inbyggd kompatibilitet på Apple-enheter med M1-processorer.

Är äldre versioner kompatibla?

Nej. versioner som inte stöds av Lightroom har inte utformats eller testats för att fungera på macOS Big Sur (version 11).

Äldre versioner använder 32-bitars licensieringskomponenter och installationsprogram och kan inte installeras, avinstalleras eller aktiveras efter uppgradering till macOS Big Sur.

Om du redan har uppgraderat till macOS Big Sur kan du använda Creative Cloud-rensningsverktyg för att avinstallera äldre versioner.