Lär dig hur du kan hämta och använda Adobes verktyg för att reparera begränsad åtkomst för att åtgärda felet att din åtkomst till Adobes program eller tjänster eventuellt är begränsad.

Vilka fel åtgärdar reparationsverktyget för begränsad åtkomst?

Reparationsverktyget för begränsad åtkomst är ett Adobe-verktyg som du kan hämta för att åtgärda följande felmeddelande:

• Åtkomsten kan vara begränsad till Adobes program och tjänster.
Begränsat åtkomstfelmeddelande
Eller i scenarion där du får följande meddelanden och tror att de är felaktiga:
  • Creative Cloud-programmen är tillgängliga som utvärderingsversioner.
  • Testversionen har upphört att gälla
  • Vi kan inte aktivera [produktnamn]. Du måste aktivera produkten för att kunna använda den...
Verktyget redigerar Adobe-relaterade poster i värdfilen och ger datorn tillgång till våra aktiveringsservrar och dina köpta produkter.

Så här hämtar och använder du reparationsverktyget för begränsad åtkomst

Följ dessa steg för att åtgärda felet:

1. Hämta Adobes verktyg för att reparera begränsad åtkomst:

2. Dubbelklicka på den hämtade filen att extrahera dess innehåll.

3. Starta reparationsverktyget för begränsad åtkomst från den extraherade mappen i administratörsläge.

• Windows: Högerklicka på verktyget och välj Kör som administratör.
    • macOS: Dubbelklicka på verktyget och ange administratörinloggningsuppgifterna för att fortsätta.
    Kör reparationsverktyget för begränsad åtkomst som administratör
  4. Godkänn licensavtalet.

Godkänn licensavtalet för reparationsverktyget för begränsad åtkomst
  5. Klicka på Fortsätt.

Tillåt reparationsverktyget för begränsad åtkomst att köra
  6. Verktyget åtgärdar dina värdfiler och visar antal korrigerade poster. Klicka på Stäng.

Värdfilsposter åtgärdade av reparationsverktyget för begränsad åtkomst
  7. Öppna Creative Clouds-datorprogrammet, klicka på kugghjulsikonen och välj Sök efter programuppdateringar.

Sök efter uppdateringar för Creative Cloud-program
  8. Hitta programmet som du vill uppdatera och klicka på Uppdatera.

Uppdatering av dina program hjälper dig att få omedelbar åtkomst till nya funktioner, prestandaförbättringar och felkorrigeringar.