Begränsad åtkomst till Adobes program eller tjänster

Med reparationsverktyget för begränsad åtkomst kan du åtgärda problem som är kopplade till följande felmeddelande:

• Åtkomsten kan vara begränsad till Adobes program och tjänster.
Begränsat åtkomstfelmeddelande
Eller i scenarion där du får följande meddelanden och tror att de är felaktiga:
  • Creative Cloud-programmen är tillgängliga som utvärderingsversioner.
  • Testversionen har upphört att gälla
  • Vi kan inte aktivera [produktnamn]. Du måste aktivera produkten för att kunna använda den..."
Verktyget redigerar Adobe-relaterade poster i värdfilen, så att datorn får tillgång
till våra aktiveringsservrar och ger dig full åtkomst till dina köpta produkter.

Så här hämtar och använder du reparationsverktyget för begränsad åtkomst

Följ dessa steg för att åtgärda felet:

1. Dubbelklicka på den hämtade filen att extrahera dess innehåll.

2. Starta reparationsverktyget för begränsad åtkomst från den extraherade mappen i administratörsläge.

• Windows: Högerklicka på verktyget och välj Kör som administratör.
    • Mac: Dubbelklicka på verktyget och ange administratörinloggningsuppgifterna för att fortsätta.
    Kör som administratör
  3. Godkänn licensavtalet.

Godkänn licensavtalet
  4. Klicka på Fortsätt.

Bekräftelsefönster
  5. Verktyget åtgärdar dina värdfiler och visar antal korrigerade poster. Klicka på Stäng.

Korrigeringen har slutförts
  6. Öppna Creative Clouds skrivbordsprogram, klicka på kugghjulsikonen och välj Sök efter appuppdateringar.

Kugghjulsikonmeny

Hämta