Problem: Adobe Premiere Elements slutar att svara när du klickar på Starta testversion

När du startar videoredigeraren efter installation av testversionen av Adobe Premiere Elements visas skärmen Starta testversion. När du klickar på Starta testversion fryser eller kraschar skärmen.

Lösning: Ge programvaran några minuter för att starta

När du klickat på Starta testversion väntar du ett par sekunder eller minuter så att programvaran startar. Denna fördröjning inträffar endast första gången du startar programvaran för din testversion.