Hämta installationsprogram för Adobe Premiere Elements 2019 och 2018.

Läs igenom innan du hämtar den

Klicka här om du vill utöka listan med saker som du måste veta innan du hämtar Adobe Premiere Elements

• Du kan använda installationsfilerna för att installera Premiere Elements på din dator och sedan använda den som fullständig version eller testversion.
    • Serienumret för Adobe Premiere Elements krävs för att kunna slutföra installationen. Behöver du hjälp med att hitta serienumret?
      Logga in på Mitt Adobe för att hitta serienummer till registrerade produkter.
      Eller via Hitta ett serienummer.
    • Om du inte har serienumret kan du installera produkten och prova den under en begränsad tid.
  • Kontrollera att datorn uppfyller kraven för Premiere Elements-produkterna.