Du behöver serienumret för att registrera och uppdatera Photoshop Elements eller Adobe Premiere Elements, samt använda den fullständiga versionen av programmet. Serienumret för Photoshop Elements börjar med 1057 och Premiere Elements börjar med 1143.

Om du har hämtat från Adobe

Om du har hämtat din produkt från Adobe.com och registrerat den redan, kan du hitta serienumret i ditt Adobe-konto.

1. Få åtkomst till ditt Adobe ID konto och logga in med ditt Adobe ID och lösenord.

2. Välj Planer och produkter i navigeringsfältet högst upp på sidan Hantera konto.

3. Välj Visa beställningar i avsnittet Orderhistorik.

view-your-orders
  4. Klicka på ordernumret relaterat till din produkt i avsnittet Orderhistorik

order-history_v1
  5. Klicka på antingen Visa all filhämtning eller Hämtningar och serienummer på skärmen Ordernummer

order-details_v1
  6. Sök efter serienumret i listan.

view-serial-number

Om du har produktförpackningen kvar eller en inlösenkod

Så här hittar du serienumret om du köpte produkten med ett förbetalt kort, via en återförsäljare eller om du har produktförpackningen.

Vad har du?   Var finns koden eller serienumret?
En förbetalt kort

Inlösenkoden finns under den bortskrapningsbara folieetiketten på baksidan av kortet.

Detaljerade anvisningar finns i Hjälp om inlösenkod

En produktförpackning

Serienummer

Hitta serienumret för din Elements-produkt på Windows-skivfodralet. Serienumret är en 24-siffrig numerisk kod.

Inlösenkod

Din inlösenkod finns på ett infogat kort i asken. Inlösenkoden är en 22-siffrig alfanumerisk kod.

Detaljerade anvisningar finns i Hjälp om inlösenkod.

Ett e-postmeddelande från en återförsäljare

Hitta ditt serienummer eller din inlösenkod i e-postmeddelandet.

Detaljerade anvisningar finns i Hjälp om inlösenkod.