PDF ziet er anders uit dan het brondocument | Acrobat.com

Pdf ziet er niet uit als het brondocument

Wanneer u op Acrobat.com een PDF-document maakt, ziet het resulterende PDF-bestand er anders uit dan het oorspronkelijke document.

Oplossing 1: wijzig het lettertype in uw brondocument naar een algemeen lettertype

Converteer het bestand dan opnieuw naar pdf.

Oplossing 2: gebruik de desktopversie van Adobe Acrobat

De Adobe Acrobat-conversie-engine heeft toegang tot alle lettertypen die op uw systeem zijn geïnstalleerd.

Extra informatie

Wanneer u naar een andere indeling opslaat, kunnen pagina-items veranderen, zoals de positie van afbeeldingen, regeleindes en pagina-eindes.

Als een lettertype in het brondocument niet beschikbaar is op de Acrobat.com-conversieservers, wordt het lettertype vervangen.

Hoewel de Acrobat.com-conversieservers vele lettertypen hebben, kan Adobe niet alle lettertypen op de markt leveren.

Als de bovenstaande oplossingen niet helpen, neemt u via chat contact op met de Adobe-klantenondersteuning op https://helpx.adobe.com/nl/contact.html.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online