Adobe Connect Webcast

Communiceer met meerdere mensen via aangepaste gebeurtenissen. Voer live gebeurtenissen met audio- en videostreaming uit en meet e betrokkenheid van deelnemers.

Adobe Connect Webcast is ontworpen ter ondersteuning van een-op-veel- en veel-op-een-communicatie met een groot, verspreid publiek. Dergelijke gebeurtenissen kunnen worden uitgevoerd voor marketingprogramma's, interne en externe communicatie en opleidingstoepassingen. Elke gebeurtenis kan worden aangepast aan de eisen op het gebied van functionaliteit en branding van de gastheer of sponsor van de gebeurtenis.

De interface van Adobe Connect Webcast biedt toegang tot de livegebeurtenis, waaronder audio- of videostreams en presentatie-inhoud. De webcast is doorgaans toegankelijk via een registratie-URL. Geregistreerde deelnemers hebben toegang tot de livegebeurtenis en herhalingen op verzoek (waarvoor dezelfde URL als de livegebeurtenis wordt gebruikt). Webcast beschikken vaak over de volgende functies voor deelnemers:

  • Mogelijkheid om vragen in te dienen

  • Hyperlinks voor doorverwijzingen naar vrienden

  • Opties om aanvullende inhoud te downloaden

  • Opiniepeilingen en enquêtes

  • Optie om deel te nemen via een conferentiegesprek

Audio- en videocommunicatie verloopt doorgaans in één richting in Adobe Connect Webcast. Gastheren en moderators presenteren audio- of video-inhoud aan het publiek. Met ingezonden vragen en opiniepeilingen kunnen deelnemers feedback geven op de inhoud van de gebeurtenis. Deze gebeurtenissen bieden ook uitgebreide rapportagemogelijkheden voor gastheren van webcasts om de betrokkenheid van de deelnemers vast te leggen en aan te geven of de ingediende vragen tijdens een gebeurtenis een follow-up noodzakelijk maken.

Elke webcast wordt op andere wijze weergegeven afhankelijk van de aard van de gebeurtenis en de behoeften van de klant.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account